Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:130, Did:0, useCase: 3

PČ "Maxibasketbolā" dāmas izcīna trešo vietu pasaulē

PČ "Maxibasketbolā" dāmas izcīna trešo vietu pasaulē
Latvijas izlases basketbolistes pēc uzvaras pār Argentīnas komandu
Foto: No komandas personīgā arhīva

Noslēdzies Brazīlijas pilsētā Natalā notiekošais pasaules čempionāts maxibasketbolā - basketbolā veterāniem, kurā vecumu grupā 50+ trešo vietu izcīnīja dāmu komanda .

Pusfinālā dāmas piedzīvoja sāpīgu zaudējumu - ar 42:43 nācās atzīt Lietuvas komandas pārākumu. Spēlē par trešo vietu mūsu komanda tikās ar Čehijas A izlasi. Sīvā cīņā uzvaru ar 58:43 svinēja latvietes, tādējādi izcīnot trešo vietu pasaulē! Rezultatīvākās mūsu komandas rindās bija Lorita Sauša (20 pts.), Silvija Jankovska (17 pts.) un Ilona Kalniņa (15 pts.). Pirmo vietu izcīnīja lietuvietes, kas finālā ar 54:49 pārspēja Brazīlijas A komandu.

Kungi vecumu grupā 55+ ar 69:63 pārspēja Ukrainas basketbolistus, bet kungi vecumu grupā 65+ pusfinālā ar 42:49 piekāpās Urugvajas basketbolistiem. Spēlē par trešo vietu mūsu komandai minimāls zaudējums mājiniekiem Brazīlijas A izlases basketbolistiem – 37:41. Tikmēr spēlē par 5./6. vietu mūsu kungu izlase vecumu grupā 55+ ar 73:91 atzina Moldovas izlases pārākumu.

Saistītie raksti: PČ "Maxibasketbolā" pie pirmajām uzvarām tiek Latvijas komandas un PČ "Maxibasketbolā" dāmas soļo tālāk, kungi vēl cīnās un PČ "Maxibasketbolā" dāmas iekļūst pusfinālā, kungiem sākas "play-off" un PČ "Maxibasketbolā" dāmām minimāls zaudējums lietuvietēm, būs jāspēlē par trešo vietu

  +5 [+] [-]

, 2011-07-05 00:45, pirms 13 gadiem
Arī labi! Vecie vēl māk spēlēt! Kā saka meistarību nenodzersi!