Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1459, Did:0, useCase: 3

Autors: saulesmeitux

Power Plate trenažieris

Vai iesakāt darboties ar šo trenažieri?


, 2014-06-17 23:44, pirms 10 gadiem
Jebkurš trenažieris ir labs, ja to izmanto pareizi un precīzi.
, 2014-06-18 00:07, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Jebkurš trenažieris ir labs, ja to izmanto pareizi un precīzi.
Shakeweights paļubom vislabākais,
, 2014-06-18 00:43, pirms 10 gadiem
Nu par taurenīti labāks nekas vēl nav izdomāts
, 2014-06-18 08:28, pirms 10 gadiem
Vispirms labaak butu uzrakstijis savu meerki.... pie nekadiem diziem muskuliem ar sadu aparatu netiksi lai cik trenetos..
, 2014-06-18 11:56, pirms 10 gadiem
Protams, visefektīvāk ir cilāt brīvos svarus, arī sievietēm. Daudzas meitenes baidās, ka cilājot svarus viņām izaugs lielie muskuļi un izskatīsies neglīti. Tās ir pilnīgas muļķības, tādus muskuļus ir ļoti grūti dabūt virsū un nav tāpēc jābaidās izmantot hanteles un stieņus. Kā jau lielākajai daļai sieviešu problēmzonas ir dibens un kājas. Tad nu tam es ietiektu taisīt pietupienus un izklupienus ar papildus svariem. Kājas/dibens paliks muskuļotākas ,bet samazināsies to apkārtmērs, jo 1kh muskuļu aizņem daudz mazāku vietu kā 1kg tauku.

Trenežieri nav tik efektīvi kā brīvie svari, jo mazāk visādu trošu un mehānismu ,jo labāk.
, 2014-06-19 00:13, pirms 10 gadiem
Pirms pāris gadiem aizvadīju pāris treniņus ar šo trenažieri... Ļoti interesanti un smagi treniņi. Tiek nostiprināti iekšējie ķermeņa muskuļi. Daudzi profesionāli sportisti izmanto šo trenažieri savā treniņu procesā.
Latvijas sportisti Pjončhanas spēļu atklāšanā 2018. gada 9. februārī. Foto: EPA/Scanpix
97

Vai jārīko tautas nobalsošana par Olimpisko spēļu norisi Siguldā?

Īsā atbilde – tautas nobalsošana nav jārīko, jo vairāk nekā 100 miljonu notriekšanu šauros nišas sporta veidos var atbalstīt tikai valsts naudas un slavas kāri nekauņas.
Kārlis Būmeisters. Foto no K. Būmeistera personīgā arhīva.
1

Mūziķis Kārlis Būmeisters trešo reizi startēs “Ironman” sacensībās Tallinā

5. augustā Tallinā “Ironman” sacensībās trešo reizi startēs mūziķis Kārlis Būmeisters, mērojot “pusīti” no dzelzsvīru distances jeb 70,3 jūdzes – 1,9 km peldus, 90 km uz velosipēda un 21,1 km skriešus. Nozīmīgo distanci pasaulē plaši pazīstamajā “Ironman” triatlonu seriālā mūziķis plāno veikt aptuveni piecu stundu laikā.

NEkusties kā Džegers

Kad 16 gadīgā Mira Andrejeva trieca raketi pret nevainīgo Vimbldonas zālienu un saņēma par to sodu, pēc mača viņa demonstratīvi nepaspieda roku “vainīgajam” tiesnesim. Taču nelielā drāmiņa jeb liela čempiona atdarināšana nu nekādi netuvināja viņu Serēnas Viljamsas līmenim tenisā, kurai arī patika “flirtēt” ar soģiem. Lai nu kā, viena tīņu izgājienu dēļ neviens jau arī uzreiz nepiešķir titulu “sweet but psycho” vecumā, kad sportists ir knapi iespurdzis pieaugušo pasaulē.