Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1459, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Reklāma. Ātrie kredīti – atbalsts sportisku aktivitāšu uzsākšanai

Reklāma. Ātrie kredīti – atbalsts sportisku aktivitāšu uzsākšanai
Foto: Pixabay.com / stevepb

Tuvojoties gada izskaņai, liela daļa pasaules iedzīvotāju izvirza sev jaunus mērķus un apņemšanās. Visbiežāk tie ir saistīti ar netikumu atmešanu un veselīga dzīvesveida uzsākšanu, kas sevī ietver arī sportisku aktivitāšu veikšanu. Ik gadu pēc jaunā gada iestāšanās sporta zāļu apmeklētāju skaits pieaug par trešdaļu, taču vēlāk, laika posmā līdz martam, šis skaitlis krietni sarūk. Kā uzsākt sportiskas aktivitātes, kāpēc tam palīdzēt var ātrie kredīti un ko darīt, lai apņemšanos par aktīvu un veselīgu dzīvesveidu piekoptu visa gada garumā? Par visu to un vēl vairāk, lasiet raksta turpinājumā!

Sportiskas aktivitātes ir nepieciešamas ikvienam cilvēkam, tās attīsta un norūda ķermeni, kā arī palīdz atpūsties pēc garām un nogurdinošām darba dienām, kas pavadītas birojā vai, piemēram, apkalpojot klientus.

Jauns gads – jauns sākums

Lai uzsāktu sportiskās aktivitātes, labs pamudinājums var būt jauna gada iesākums. Lai arī pēc jaungada pasākuma vēlmi nemazinātu naudas trūkums, kas nepieciešams, lai aktīvi pavadītu brīvo laiku, salīdzinoši vienkārši ir saņemt ātro kredītu. Ātrais kredīts ir lielisks palīglīdzeklis aktivitāšu ekipējuma un inventāra iegādei dažādiem sporta veidiem.

Skriešana, nūjošana un vingrošana

Šie ir vieni no vienkāršākajiem un pieejamākajiem aktīvās atpūtas veidiem, kā arī ļoti nepieciešami cilvēkam, jo:
trenē sirdi un asinsvadus. Tas ir svarīgi, lai izvairītos no dažādām sirds slimībām. Jāatceras, ka sirds ir viens no svarīgākajiem muskuļiem organismā, un par to jārūpējas īpaši;
ļauj pavadīt laiku svaigā gaisā. Ja ikdienā nav laika rāmām pastaigām, tad ik rīta skrējiens gar mežmalu būs īstais veids, kā ieelpot svaigu gaisu un norūdīt ķermeni ne tikai vasarā, bet arī rudens un pavasara sezonā.

Lai skrietu, nūjotu vai vingrotu, nepieciešams vien sporta apģērbs, taču, ieejot sporta preču veikalos, top skaidrs, ka tērpa iegāde nav lēts prieks. Lai iegādātos minimālāko apģērbu, nereti nākas izdot vairāk nekā 100 eiro, taču pēc Jaungada svinībām un dāvanu iegādei iztērētajiem līdzekļiem šāda naudas summa šķiet liela. Lai tas nekalpotu par pamatu atteikties no aktivitātēm, iespējams saņemt ātro kredītu, nemaksājot procentu likmi.

Foto: Pixabay.com / kalhh

Riteņbraukšana – adrenalīna pieplūdums asinīs

Riteņbraukšanai ir vairāki veidi, bet pie mums, Latvijā, izplatītākā ir:
● šosejas riteņbraukšana;
● kalnu riteņbraukšana (MTB).

MTB riteņbraukšana ik gadu aizrauj arvien lielāku cilvēku skaitu. Tomēr jāatceras, ka jauna MTB velosipēda iegāde ir nopietns lēmums, un tam nepieciešamais ieguldījums naudas izteiksmē ir salīdzinoši liels, lai rūpīgi apsvērtu domu, kur vēlamos līdzekļus iegūt. Ir trīs iespējas:
1. krāt pašam;
2. aizņemties no paziņām;
3. saņemts ātrais kredīts.

Jāatzīst, ka, lai uzsāktu treniņus riteņbraukšanā ar gadu miju, optimālākais variants būtu aizdevuma nokārtošana – ātrais kredīts –, kā atmaksas laikā nenāksies pārmaksāt, jo lielākā daļa nebanku aizdevēju ātros kredītus piedāvā atmaksāt bez procentu likmes.

Trenažieris – gan mājās, gan sporta zālē

Tieši sporta zāles ir lielākie ieguvēji, mainoties gadam, jo tajās klientu pieplūdums krietni pieaug, taču kā rīkoties, lai nenāktos pārmaksāt, veicot aktivitātes uz sporta trenažieriem?

Inventāra iegāde

Ir tikai viena iespēja, kā nepārmaksāt – nopērkot trenažieri pašam. Tam ir vairākas priekšrocības:
1. zini, par ko maksā. Ejot uz trenažieru zāli, Jūs samaksājat naudu par trenažieru, kā arī telpu izmantošanu, taču taustāmu rezultātu neredzat. Iegādājoties trenažieri, Jums nav jāsatraucas, ka Jūsu vēlamajā laikā to izmanto kāds cits, ka nav vēlamā trenažiera veida un citām problēmām;
2. nodarbojies ar sportu kad, kā un cik ilgi vēlies. Neviens mājas apstākļos Jūs neierobežos un neveltīs dusmīgu skatienu, ja uz kāda trenažiera atradīsieties pārlieku ilgi.

Tomēr trenažieri ir salīdzinoši dārgi, un bez liekiem finansiāliem līdzekļiem to iegāde būs ierobežota. Ātrais kredīts Jums ļaus izbaudīt ilgus un fiziskus treniņus uz vēlamā trenažiera arī tad, ja pats nebūsiet iekrājis naudu.

Foto: Pixabay.com / stevepb

Ātrā kredīta saņemšana

Kad esat izvirzījis jaunu apņemšanos – sportisko aktivitāšu iekļaušanu ikdienā –, ko plānojat uzsākt līdz ar gadu miju, un sapratuši, kāds aktivitātes veids Jums ir vispiemērotākais, izskatiet naudas saņemšanas piedāvājumus, izvēloties izdevīgāko. Ātrie kredīti var palīdzēt, jo:

1. ļauj trūkstošos līdzekļus iegūt, par to maksājot vēlāk. Lai saņemtu ātro kredītu, nav jāuztraucas par lielu komisijas maksu vai augstām procentu likmēm. Lielākoties pirmoreiz, kārtojot aizdevumu, aizdevējs piedāvā bezmaksas kredītu, kas nozīmē, ka Jums jāatmaksā ir tik, cik aizņēmāties;
2. tā saņemšana neprasa daudz laika. Nepieciešams vien atrast salīdzinoši labāko variantu, reģistrēties aizdevēja mājaslapā un veikt pieprasījumu aizdevējam;
3. nerada ilgtermiņa izmaiņas finansiālajā situācijā. Ātrie kredīti nozīmē ne tikai to, ka nauda tiek saņemta ātri, bet arī to, ka atmaksas termiņš nav ilgs. Parasti tas svārstās laika posmā no mēneša līdz trijiem.

Aizdevējs Kredits7.lv aicina – pirms izlemt par labu ātrajam kredītam, izvērtējiet savu finansiālo situāciju un iespējām aizņēmumu atdot tam paredzētajā termiņā. Aktīvu un sportiskām aktivitātēm piepildītu 2018. gadu novēl Kredits7!


Latvijas sportisti Pjončhanas spēļu atklāšanā 2018. gada 9. februārī. Foto: EPA/Scanpix
97

Vai jārīko tautas nobalsošana par Olimpisko spēļu norisi Siguldā?

Īsā atbilde – tautas nobalsošana nav jārīko, jo vairāk nekā 100 miljonu notriekšanu šauros nišas sporta veidos var atbalstīt tikai valsts naudas un slavas kāri nekauņas.
Kārlis Būmeisters. Foto no K. Būmeistera personīgā arhīva.
1

Mūziķis Kārlis Būmeisters trešo reizi startēs “Ironman” sacensībās Tallinā

5. augustā Tallinā “Ironman” sacensībās trešo reizi startēs mūziķis Kārlis Būmeisters, mērojot “pusīti” no dzelzsvīru distances jeb 70,3 jūdzes – 1,9 km peldus, 90 km uz velosipēda un 21,1 km skriešus. Nozīmīgo distanci pasaulē plaši pazīstamajā “Ironman” triatlonu seriālā mūziķis plāno veikt aptuveni piecu stundu laikā.

NEkusties kā Džegers

Kad 16 gadīgā Mira Andrejeva trieca raketi pret nevainīgo Vimbldonas zālienu un saņēma par to sodu, pēc mača viņa demonstratīvi nepaspieda roku “vainīgajam” tiesnesim. Taču nelielā drāmiņa jeb liela čempiona atdarināšana nu nekādi netuvināja viņu Serēnas Viljamsas līmenim tenisā, kurai arī patika “flirtēt” ar soģiem. Lai nu kā, viena tīņu izgājienu dēļ neviens jau arī uzreiz nepiešķir titulu “sweet but psycho” vecumā, kad sportists ir knapi iespurdzis pieaugušo pasaulē.