Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1459, Did:0, useCase: 3

"Elektrum Olimpiskais centrs" uz laiku apmeklētājiem tiek slēgts

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Ar visaugstāko atbildību par sabiedrības veselību un COVID-19 vīrusa izplatības ierobežošanu, “Elektrum Olimpiskais centrs” uz laiku no 14. marta līdz Latvijas Valdības lēmuma par ārkārtējās situācijas apmeklētājiem tiek slēgts.

“Sabiedrības veselība ir prioritāte. Apzinoties esošās situācijas nopietnību un ņemot vērā, ka “Elektrum Olimpiskā centra” lielākā daļa klientu ir bērni un personas vecumā virs 50 gadiem, kuri ir uzskatāmi par riska grupu inficēšanās gadījumos, no sestdienas 14. marta, centrs apmeklētājiem būs slēgts. Aicinām visus izturēties ar izpratni, jo rīkojamies ar visaugstāko atbildību pret sabiedrību kopumā un ikvienu savu klientu,” uzsver SIA “Olimpiskais sporta centrs” valdes locekle Zane Grundiņa-Arāja.

“Elektrum Olimpiskais centrs” līdz turpmākam paziņojumam apmeklētājiem tiks slēgts pilnā apmērā – sporta zāles un peldbaseini, kafejnīca, nenotiks nodarbības, treniņi, atceltas visas sacensības. Šajā krīzes situācijā mēs darām visu iespējamo, lai apzinātu tālāko rīcību. Jaunākajai informācijai par kompensācijas mehānismiem gan klientiem, gan sadarbības partneriem aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai mājas lapā Elektrum Olimpiskais centrs un sociālajos tīklos (Facebook, Instagram, Twitter).