Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

Bikovs un Zaharkins vārtsarga izvēli apspriedīs ar Tretjaku

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bikovs un Zaharkins vārtsarga izvēli apspriedīs ar Tretjaku
Artūrs Irbe (attēlā) Vašingtonā trenē Semjonu Varlamovu

Krievijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs kopā ar valsts hokeja federācijas prezidentu, leģendāro Vladislavu Tretjaku izvēlēsies komandas pamatvārtsargu, žurnālistiem pavēstīja izlases stūrmanis.

Pirmdien Krievijas hokejistiem paredzēta velotrenažiera nodarbība, bet 15:45 (01:45 pēc Latvijas laika) treniņš "Canada Hockey Place" arēnā. Gaidāms, ka šodien izlase pulcēsies pilnā sastāvā, taču treniņā daži hokejisti vēl varētu nepiedalīties.

"Jau atbraukuši Iļja Brizgalovs, Semjons Varlamovs, tūlīt atbrauks Jevgeņijs Nabokovs," pēc pirmā treniņa "Canada Hockey Place" arēnā teica Bikovs. "Apsēdīsimies kopā ar viņiem, visu, kā nākas, apspriedīsim, piedaloties Vladislavam Tretjakam."

Bikovs un viņa palīgs Igors Zaharkins īpašu vērību velta spēles niansēm Ziemeļamerikas hokeja laukumos, kuru izmēri ir mazāki nekā Eiropā. "Būtisks ir ātrums - reakcijas ātrums, lēmumu pieņemšana, reaģēšanas ātrums," teica Zaharkins. "Pēc tāda principa izvēlējāmies visus vingrinājumus un uzskatām, ka mums izdevās puišus pielāgot spēlei mazajos laukumos."

"Tūlīt būs klāt pirmā spēle un būs kādas nepilnības, taču pirmā trešdaļa visu noliks savās vietās," pārliecināts ir Bikovs, neatklājot hokejistu sadalījumu maiņās. "Mūsu sastāvs ļauj domāt par daudziem variantiem, puiši ir saprātīgi, meistarīgi, dzīvīgi un azartiski. Problēmas pretiniekiem viņi var radīt un veidot dažādos virknējumos."

"Saprotiet, nespēlējam pret Krosbiju. Mums jāuzvar sešās spēlēs," papildina Zaharkins. "Ja trāpīsies Krosbijs - labi, ja nē, tad nekā. Sastāva dziļums ir ievērojams, tāpēc pastāv vairākas iespējas salikt spēlētājus pareizos virknējumos. Līdzjutēju atbalsts mums ir ļoti svarīgs. Tā ir gan papildus atbildība, gan papildspēki laukumā."

Izmantotie resursi:
RIA Novosti

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-02-15 18:22, pirms 14 gadiem
laikam vārtus sargās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-02-15 18:24, pirms 14 gadiem
Jāapspriežas viņiem arī ar Irbi, lai Ārča pasaka cik labā formā ir Semjons. Varētu uztaisīt pokera vakaru un visu salikt pa plauktiņiem.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-15 18:25, pirms 14 gadiem
Esmu nedaudz atpalicis: kad spēle pret sarkanajiem- trešdien no rīta vai ceturdien no rīta?

  +1 [+] [-]

, 2010-02-15 18:26, pirms 14 gadiem
Hipotenūza rakstīja: Esmu nedaudz atpalicis: kad spēle pret sarkanajiem- trešdien no rīta vai ceturdien no rīta?
Trešdiena- 7:00. Hennessy vai Aldaris?

     [+] [-]

, 2010-02-15 18:26, pirms 14 gadiem
Hipotenūza rakstīja: Esmu nedaudz atpalicis: kad spēle pret sarkanajiem- trešdien no rīta vai ceturdien no rīta?
Trešdien 7-os

     [+] [-]

, 2010-02-15 18:41, pirms 14 gadiem
wtf KADA SAKARA IRBE BILDEE, labs NOVIK

  +4 [+] [-]

, 2010-02-15 18:49, pirms 14 gadiem
Es domāju, ka viņiem vēl vajadzētu uztaisīt tautas aptauju un referendumu un tad preses konferencē svinīgi paziņot, ka stāvēs Nabokovs.Pirms tam gan vēl jādabū vismaz mutiska atļauja no pundura.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-15 19:18, pirms 14 gadiem
Irbe ir bildē ,jo viņš trenē Varlamovu Vašingtonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja