Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Olimpiskā hokeja turnīra MVP – Millers

Olimpiskā hokeja turnīra MVP – Millers
Raiens Millers
Foto: AFP/Scanpix

Par Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra vērtīgāko spēlētāju atzīts ASV izlases vārtsargs Raiens Millers, kura meistarība gan neļāva ASV izlasei izcīnīt uzvaru turnīra finālā. Millers iekļauts arī mediju veidotajā simboliskajā izlasē, kā arī ieguvis turnīra direktorāta balvu.

Jau ziņojām, ka vakar vakarā pēc Latvijas laika Vankūverā tika sadalīts pēdējais XXI ziemas olimpisko spēļu medaļu komplekts. Kanādas izlases hokejisti, ar 3:2 apspēlējot kaimiņus amerikāņus, triumfēja hokeja turnīrā. Uzvaras vārtus papildlaikā guva Sidnijs Krosbijs. Pēc turnīra tika nosaukta arī individuālo balvu ieguvēji.

Kopā ar Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" vārtsargu simboliskajā izlasē iekļauti aizsargi Braiens Rafaļskis (ASV) un Šī Vēbers (Kanāda) un uzbrucēju trijnieks Džonatans Teivss (Kanāda), Zaks Parizē (ASV) un Pavols Demitra (Slovākija).

Turnīra direktorāta vērtējumā par labāko vārtsargu atzīts Millers, labāko uzbrucēju – Teivss, bet labāko aizsargu – Rafaļskis.

Simboliskā izlase:

Vārtsargs: Raiens Millers (ASV)
Aizsargi: Braiens Rafaļskis (ASV) un Šī Vēbers (Kanāda)
Uzbrucēji: Džonatans Teivss (Kanāda), Zaks Parizē (ASV) un Pavols Demitra (Slovākija)

Izmantotie resursi:
iihf.com


, 2010-03-01 08:49, pirms 14 gadiem
Teivs malacis! Stipri apšaubāma bija viņa spēlēšana OS, bet redz kā viss izvērtās.
, 2010-03-01 08:52, pirms 14 gadiem
nja,un no krieviem neviens nav ticis........
Krieviem tagad nacionālās sēras
, 2010-03-01 08:54, pirms 14 gadiem
Trakais kāmis rakstīja: nja,un no krieviem neviens nav ticis........
Krieviem tagad nacionālās sēras
kautka pajat par tiem krieviem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-01 10:04, pirms 14 gadiem
Ja tris ASV speletaji simboliskaja izlase,bet komandai tikai sudrabs,zel ka ASV nedabuja zeltu,bet ka saka,vine stiprakais!!! Kanada malaci!!!!
, 2010-03-01 10:06, pirms 14 gadiem
Vajadzētu ASV šādu vārtsargu arī uz PČ, lai vismaz olimpisko rūgtūmu varētu noskalot ar pasaules zeltu. Savādāk ar tiem Ešveidīgajiem nekas labs nebūs. Pelnīti Millers MVP, jo tieši viņš man paliks atmiņā no šīs olimpiādes.
, 2010-03-01 10:50, pirms 14 gadiem
Millers neapšaubāmi aizvadīja lielisku turnīru.Interesanti, kas vēl pretendēja uz MVP, - es kā vienu no iespējamiem konkurentiem visticamāk nosauktu Geclafu.
, 2010-03-01 10:52, pirms 14 gadiem
Kur tad superzvaigzne, uzvaras vārtu autors - Krosbijs?
, 2010-03-01 11:35, pirms 14 gadiem
Skatoties uz tādiem vārtsargiem kā Millers un Vokouns, saprotu kāpēc pat tādi vīri kā Lašāks un Košečkins tusē bulkas KHL. Labākie NHL vārtsargi ķer ripas, kuras saprātīgi domājot, nevajadzētu noķert. Ko vērts bija vakardienas moments, kad kanādietis meta no zilās līnijas pašā apakšējā stūrī, Millers pilnībā neredzēja ripu, bet tā pati ielidoja ķērējcimdā. Protams, daudzi teiks, ka tīrā cūcene, bet tādu cūceņu vakardienas finālā abu vārtsargu izpildījumā bija aizdomīgi daudz. Šķiet, ka viņi ripu caur ādu jūt.
, 2010-03-01 13:58, pirms 14 gadiem
bija pelniijis
Prieks par vinju
, 2010-03-01 17:07, pirms 14 gadiem
Ja daudzi teica, ka nevajag Teivsu ņemt uz OS, bet tagad viņš ir simboliskajā izlasē.
, 2010-03-01 17:42, pirms 14 gadiem
Ļoti pelnīti. Turnīrā tiešām ielaida vārtus tikai spēlē pret Kanādu. Pārējie goli bija nejaušības.
Raiens Millers
Foto: AFP/Scanpix
12

Olimpiskā hokeja turnīra MVP – Millers

Par Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīra vērtīgāko spēlētāju atzīts ASV izlases vārtsargs Raiens Millers, kura meistarība gan neļāva ASV izlasei izcīnīt uzvaru turnīra finālā. Millers iekļauts arī mediju veidotajā simboliskajā izlasē, kā arī ieguvis turnīra direktorāta balvu.
482

Pēdējais zelts tiek Kanādas hokejistiem

Šovakar Vankūverā tika sadalīts pēdējais XXI ziemas olimpisko spēļu medaļu komplekts. Kanādas izlases hokejisti, ar 3:2 apspēlējot kaimiņus amerikāņus, triumfēja hokeja turnīrā. Uzvaras vārtus papildlaikā guva Sidnijs Krosbijs
Oli Jokinens spēlē pret Slovākijas valstsvienību guva divus vārtus - panāca neizšķirtu un iemeta uzvaras ripu
Foto: AP/Scanpix
94

Bronzu drāmā izrauj Somija

Šodien Vankūverā tika noskaidrota pirmā olimpiskā hokeja turnīra medaļniece. Somijas izlase ''Canada Hockey Place'' ar 5:3 uzveica Slovākijas hokejistus, iegūstot bronzas medaļas. Izšķirošais pārsvars tika iegūts trešajā trešdaļā, gūstot četrus bezatbildes vārtus.