Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz pirksta lūzumu milzu slalomā, Vona startēs slalomā

Neskatoties uz pirksta lūzumu milzu slalomā, Vona startēs slalomā
Lindsija Vona vakar pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu
Foto: AFP/Scanpix
20:00
Vankūvera 2010, OS-Kalnu slēpošana, Sievietes, milzu slaloms
Kathrin Zettel
4.00
4.50
Kathrin Hoelzl
6.50
5.75
Tanja Poutiainen
7.00
7.50

ASV kalnu slēpotāja Lindsija Vona, kura vakar milzu slaloma pirmajā braucienā krita, guvusi labās rokas mazā pirksta lūzumu, taču, neskatoties uz šo savainojumu, sportiste cer piedalīties pēdējā disciplīnā.

Jau ziņojām, ka milzu slaloma pirmajā braucienā ātrākā bija austriete Elizabete Goergla, bet Latvijas kalnu slēpotāja Liene Fimbaurere, kura vakar debitēja olimpiskajās spēlēs, pirmajā braucienā ieņēma 58. vietu 86 dalībnieču konkurencē. Neveiksmīgi šis brauciens beidzās slavenajai amerikānietei Lindsejai Vonai, kura krita. Kā vēlāk izrādījās, tad sportiste šajā kritienā salauza labās rokas mazo pirkstu.

''Slaloma sacensībās viņa brauks 100%,'' saka Amerikas sieviešu komandas galvenais treneris Džims Treisijs. Arī sportiste, kura šajā kritienā bez pirksta lūzuma guva vēl dažus sasitumus, ir noskaņota kaujinieciski. ''Vienā brīdī ar celi trāpīju sev pa zodu, tāpēc nezinu kā es savainoju roku. Jāatzīst, ka man pēc šī kritiena sāp mugura, kā arī esmu sasitusi citas ķermeņu daļas. Šajā olimpiāde man neveicas.''

Atgādināsim, ka vakar vajadzēja notikt arī otrajam milzu slaloma braucienam, taču slikto laika apstākļu dēļ tas tika pārcelts uz šodienu, un tas notiks plkst. 19:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-25 15:31, pirms 14 gadiem
baigi žēl....turēšu īkšķus par viņu....lai viss izdodas.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-25 15:52, pirms 14 gadiem
īsta Kobe...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja