Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Vīriešu kērlinga turnīrā vēl viens nezināmais

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Vīriešu kērlinga turnīrā vēl viens nezināmais
Šveices kērlingisti tikuši četriniekā
Foto: AFP/Scanpix

Olimpiskajā vīriešu kērlinga turnīrā noslēgušās pamatturnīra spēles. Pēdējā kārtā vietu labāko četriniekā nodrošināja Šveice, bet Lielbritānija un Zviedrija aizvadīs pārspēli, lai noskaidrotu pēdējo pusfinālisti.

Jau pirms pēdējām spēlēm bija zināms, ka pusfinālā spēlēs Norvēģija un Kanāda, bet atlikušās divas pusfinālistes vēl atlika noskaidrot. Visvieglāk ar šo uzdevumu tika galā Šveice, kas ar 6:2 apspēlēja Franciju, kas garantēja vietu labāko četriniekā.

Savu darbiņu padarīja arī Zviedrija, kas ļoti smagā spēlē ar 7:6 apspēlēja Dāniju, kas gan negarantēja iekļūšanu pa taisno pusfinālā, jo tikpat uzvaru arī Lielbritānijai, kas pēdējā spēlē ar 5:9 zaudēja Norvēģijai. Zviedrija un Lielritānija savstarpējā spēlē noskaidros pēdējo cīnītāju par medaļām.

Atlikušajā pēdējās kārtas spēlē Kanāda ar 10:3 sagrāva Ķīnu, noslēdzot pamatturnīru pirmajā vietā.

Pusfinālā Kanāda tiksies ar Zviedriju vai Lielbritāniju, bet otrā pārī Norvēģija pret Šveici.

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com

  -2 [+] [-]

, 2010-02-24 07:33, pirms 14 gadiem
Tikai mazliet pietruka, bet prieks tapat. Arprats, cik zel Edgara. Bet gods un slava musu izlasei, splaviens seja nolicejiem.

     [+] [-]

, 2010-02-24 08:24, pirms 14 gadiem
Domaju ka ta bus zviedrija jo Lielbritanijai spele iet ka pa kalniem, tad vinne tad zude..!

     [+] [-]

, 2010-02-24 13:13, pirms 14 gadiem
Kanādas sieviešu izlase spēlē pretīgu spēli, lai gan uzvar, viņas spēlē pretīgi.