Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Upenieks: "Pārsvarā rezultāti vērtējami ar mīnusa zīmi"

Jānis Pārums

Upenieks:  "Pārsvarā rezultāti vērtējami ar mīnusa zīmi"
Gundars Upenieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs Gundars Upenieks sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka Vankūveras olimpiādē Latvijas biatlonisti nostartējuši pieticīgāk nekā cerēts un tikai daži rezultāti vērtējami kā apmierinoši.

"Tikai Ilmāra Briča 14. vietu sprintā var novērtēt kā labu startu. Diemžēl pārējie rezultāti nav ne tuvu tādi, kādus gaidīja paši sportisti," atzina Gundars Upenieks. "Varbūt vēl var atzīmēt Andreja Rastorgujeva 50. vietu sprintā un Edgara Piksona 37. vietu 20 kilometros, taču no Edgara tika gaidīts vēl vairāk. Vismaz šis starts ir apmierinošs. Pārējie jāvērtē ar mīnusa zīmi. Diemžēl arī dāmām rezultāti nebija tādi, kā cerēts. Madara Līduma netika galā ar šaušanu, pārējās – gan ar šaušanu, gan soli distancē. Pārējām gan varbūt tie mērķi netika stādīti tika augsti, taču gaidījām, ka vidējie rezultāti būs augstāki."

Jautāts, kas četrgades nozīmīgākajā startā liedza uzrādīt labākus rezultātus, Upenieks aizdomājās un sacīja: "Grūti pateikt, varbūt treneri to zina labāk. Sportisti galveno uzsvaru lika, lai labākos rezultātus sasniegtu olimpiādē, diemžēl to potenciālu, kas viņiem ir, viņi neizmantoja."

"Puišiem jau vēl ir palikusi viena iespēja – stafete. Biatlons ir neprognozējams un katra jauna diena nes jaunus rezultātus. Milzīgas cerības nevajadzētu likt – pārsvarā mums pasaules kausos bijušas padsmitās vietas, lai gan nesen bija arī septītā vieta. Vienmēr paliek kaut neliela cerība. Ja puiši šaus pa nullēm un praktiski bez papildus patronām, tad desmitnieks ir reāls," noslēdza Upenieks.

     [+] [-]

, 2010-02-24 19:12, pirms 14 gadiem
..."" Pārsvarā rezultāti vērtējami ar mīnusa zīmi"
------------
Pastāv arī atzīme - "bez vērtējuma".
Slēpts komentārs: artursgolonovs

  +1 [+] [-]

, 2010-02-24 19:39, pirms 14 gadiem
artursgolonovs rakstīja: Upenieku jau sen vajadzeja aizvakt no biatlona stures!!!!!
jega vinu aizvakt ja visu dikte Berzins un Urbis
Aizvaks upenieku naks nakamais patriots vai ieliktenis kas pildis berza un co paveles

  +1 [+] [-]

, 2010-02-24 20:40, pirms 14 gadiem
Vot ģenerālsekretārs nezin kas notiek biatlonā

  +4 [+] [-]

, 2010-02-24 23:08, pirms 14 gadiem
Tiešām Upenieks lielais kritizētājs,pats savā laikā nekāds labais biatlonists nebija un ūdeņus tik laida.
Ne tikai rezultāti sūdīgi,bet viss sniegums kopumā.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-24 23:44, pirms 14 gadiem
Pašlaik izdzirdot vārdu ''biatlons'' ,Latvijas kontekstā ,metas nelaba dūša!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-25 11:20, pirms 14 gadiem
To,ka shvaki,tas skaidrs,bet nav saprotams kadi ir tie argumenti,kas varetu liecinat par to,ka musu virieshu izlase butu konkuretspejiga...domaju,ka pedejos 8gadus ta pashvaki ar tiem rezultatiem un trenindarbs nu galigi neatbilst shodienas biatlona limenim,ar tadam trenin metodem vairs nav ko meklet...

  +1 [+] [-]

, 2010-02-25 11:54, pirms 14 gadiem
Ja savelkam kopā pret Turīnas OS rezultatiem , diez cik liels progress ir noticis šo 4 gadu laikā? tas arī būs atskaites punkts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-26 14:28, pirms 14 gadiem
stjuarts rakstīja: Tiešām Upenieks lielais kritizētājs,pats savā laikā nekāds labais biatlonists nebija un ūdeņus tik laida.
Ne tikai rezultāti sūdīgi,bet viss sniegums kopumā.
Parakājies mazliet atmiņā - salīdzinot ar pašreizējiem censoņiem, Upenieks bija vienkārši izcilnieks.

     [+] [-]

, 2010-03-02 14:31, pirms 14 gadiem
Piksons un Juškāne -KAUNA traips Latvijas biatlonā! Pat apzīmējums-,,Tūristi" ir par maigu!

     [+] [-]

, 2010-03-02 21:43, pirms 14 gadiem
cz500ccm rakstīja: Jocigi gan???
Citos sporta veidos,pec neveiksmiga chempionata,vai sezonas,tiek mainiti treneri,bet te jau no 2002.gada OS izgashanas,nekas netiek mainits un atkal tiek vainoti sportisti,bet ne varda par to,ka butu beidzot jamaina treneris...
Pilnībā piekrītu - šādas tādas runas Olimpiskajā dienasgrāmtā sākās, par treneru maiņu utt. Par metodēm kuras tiek izmantotas - beigu beigās secinājums tāds ka citu Latvijā speciālistu nav! Mums derētu jebkas cits, BET VAJAG PĀRMAIŅAS. Sēžot pie vienām metodēm rezultāts ir acīmredzams! Sorry, bet cerības tuvakajā laikā uz biatlonu ir jāatmet.