Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Miņina ekipāža gatavojas rītdienas treniņiem

Miņina ekipāža gatavojas rītdienas treniņiem
Jānis Miņins Vistleras trasē
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze
02:00
Vankūvera 2010, OS-Bobslejs, Divnieki, 3. un 4. brauciens
Andre Lange
1.30
Thomas Florschuetz
3.35
23:00
Vankūvera 2010, OS-Bobslejs, Četrinieki, 1. un 2. brauciens
Andre Lange
1.40
Steven Holcomb
3.60
Alexsandr Zubkov
10.00
Edgars Maskalāns
350.00

Kaut gan šodienas treniņā piedzīvoja kritienu, Jāņa Miņina ekipāža gatavojas rītdienas treniņbraucieniem - vērā ņemamu problēmu ar veselību pēc notikušā nevienam nav, bet apskādēto bobu pa šo vakaru būs izdevies savest kārtībā.

Pēc vakar vakarā Vistleras trasē veiktajiem pirmajiem treniņiem ar divnieku, šorīt Jānis Miņins pirmoreiz pēc operācijas iemēģināja arī četrinieka bobu, taču neveiksmīgi - 12. virāžā neizdevās noturēt līdzsvaru, un Latvijas ekipāža piedzīvoja kritienu. Šajā trasē tas gan nav nekas ārkārtējs - jau divnieku treniņbraucienos un sacensībās krita daudzi, un pirms četriniekiem prognozes bija vēl pesimistiskākas. Latvijas potenciāli pirmā ekipāža to apliecināja, taču bez ļoti nopietnām sekām - ar veselību visiem četriem viss kārtībā (nedaudz sāpīgākus sasitumus guvis vien stūmējs Oskars Melbārdis, taču arī viņam viss labi). Lielāka skāde nodarīta bobam, taču šovakar olimpiskajā ciematā tika veikti visi nepieciešamie remontdarbi, lai Latvijas ekipāža varētu piedalīties jau nākamajos treniņos, kas notiks rīt.

Pēc neveiksmīgā bobsleja četrinieku treniņu sākuma trase tika slēgta, lai tajā pārtaisītu bīstamākās vietas. Identiska situācija Vistlerā bija arī pērn - treniņos pirms Pasaules kausa posma Miņina četrinieks piedzīvoja kritienu, pēc tam trasē tika izdarītas izmaiņas, un beigās Latvijas ekipāža kļuva par posma uzvarētāju. Arī šobrīd pretendentu uz olimpiskajām medaļām četriniekos nav daudz (galvenie - vācietis Lange, amerikānis Holkombs un krievs Zubkovs), tiesa - pagaidām jautājums par Miņina gatavību startēt ne tuvu nav atbildēts, un šodienas starpgadījums acīmredzot apstiprina versiju, ka bez sekām viss notikušais (operācija, medikamentu lietošana utt.) nav palicis.

 +16 [+] [-]

, 2010-02-23 10:18, pirms 14 gadiem
laba likumsakarība par to kritienu! Kaut nu piepildītos!

  +4 [+] [-]

, 2010-02-23 10:26, pirms 14 gadiem
Davai Janka,Latvija ar tevi,turies,tu ir cīnītājs,tākā būs ok!!!

  +6 [+] [-]

, 2010-02-23 10:29, pirms 14 gadiem
Stulba trase, ja jau visi veļas kā pīrāgi.

  +9 [+] [-]

, 2010-02-23 10:33, pirms 14 gadiem
aizdomīgs šķiet mūsu komandas gars - cik Jānis par startēšanu pozitīvs, tik Prūsis negatīvs. vajadzētu jau tomēr būt vienotībai, citādi labus rezultātus grūti sasniegt.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-23 10:49, pirms 14 gadiem
rreinis rakstīja: aizdomīgs šķiet mūsu komandas gars - cik Jānis par startēšanu pozitīvs, tik Prūsis negatīvs. vajadzētu jau tomēr būt vienotībai, citādi labus rezultātus grūti sasniegt.
kas tur nav skaidrs? Prūsis piesedz pēcpusi, lai, ja nu, nedod Dievs, kaut kas, tad varēs teikt, ka esot bijis pret Miņina startu. Diezgan truli. Ja tic Dienai, tad izskatās, ka lēmumi komandā tiek pieņemti neta komentāru ietekmē.

     [+] [-]

, 2010-02-23 10:59, pirms 14 gadiem
xZ rakstīja: kas tur nav skaidrs? Prūsis piesedz pēcpusi, lai, ja nu, nedod Dievs, kaut kas, tad varēs teikt, ka esot bijis pret Miņina startu. Diezgan truli. Ja tic Dienai, tad izskatās, ka lēmumi komandā tiek pieņemti neta komentāru ietekmē.
jā, man arī likās mazliet jocīgi, ka Prūsis lasa interneta komentārus un no tiem izdara secinājumus. Neprofesionāli!!!

     [+] [-]

, 2010-02-23 11:24, pirms 14 gadiem
xZ rakstīja: kas tur nav skaidrs? Prūsis piesedz pēcpusi, lai, ja nu, nedod Dievs, kaut kas, tad varēs teikt, ka esot bijis pret Miņina startu. Diezgan truli. Ja tic Dienai, tad izskatās, ka lēmumi komandā tiek pieņemti neta komentāru ietekmē.
Un ja nu arī būtu, nedod Dievs? Ko tad? Tu to uz savas sirdsapziņas uzņemtos? Bez atbildības šeit jau viegli spriest... Miņinu saprast var, bet arī Prūsi - tur risks ir ne tikai Jānim pašam, ir vēl 3 vīri tajās kamanās.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-23 11:39, pirms 14 gadiem
Jamm tas kad Prūsis šādi emocionāli atbild uz interneta komentāriem ir tiešām neprofesionāli, lai viņš paskatās kopumā cik daudz jēlības neta vidē tiek sarakstītas, citi laiki

  +6 [+] [-]

, 2010-02-23 11:44, pirms 14 gadiem
ezjux rakstīja: Un ja nu arī būtu, nedod Dievs? Ko tad? Tu to uz savas sirdsapziņas uzņemtos? Bez atbildības šeit jau viegli spriest... Miņinu saprast var, bet arī Prūsi - tur risks ir ne tikai Jānim pašam, ir vēl 3 vīri tajās kamanās.
Viņš jau tur stāv blakus, ne es. Vienkārši cilvēkam vajag pieņemt lēmumu un uz tā pastāvēt. Un arī runāt skaidru valodu, nevis aplinkus. Nu kaut vai pateikt tik daudz, ka: ja Jānis treniņos jutīsies labi un mediķi pieļaus, tad brauks. Ja braucieni trasē nebūs pārliecinoši un būs citi faktori, tad nebrauks. Lēmumu pieņemšu tad un tad. Un punkts. neko pat tuvu tam Prūsis līdz šim nav pateicis.

  -2 [+] [-]

, 2010-02-23 19:41, pirms 14 gadiem
Nu i kur ziņa ka Miņka uz gurķa norāva 12. virāžā. Ziņas tiek slēptas no līdzjutējiem, nesmuki, nesmuki