Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Noinere stafetē nestartēs, dos iespēju pārējām

Noinere stafetē nestartēs, dos iespēju pārējām
Magdalēna Noinere ar savu otro zelta godalgu
Foto: AFP/Scanpix
21:30
Vankūvera 2010, OS-Biatlons (Sievietes), 4 x 6 km stafete
Vācija
2.15
2.20
Krievija
2.25
2.30
Francija
7.00
6.00

Vakardienas uzvarētāja 12.5 kilometru distancē ar kopējo startu, vācu biatloniste Magdalēna Noinere, paziņojusi, ka stafetē nepiedalīsies.

Atgādināsim, ka vakar par olimpisko čempioni 12.5 kilometru distancē ar kopējo startu sievietēm kļuva Noinere. Šī vācu biatlonistei vakar bija jau trešā medaļa. Pirms tam viņa 7.5 km sprintā izcīnīja sudraba godalgas, bet 10 km iedzīšanā Noinere izcīnīja zeltu. Atgādināsim, ka pirms olimpiādes sportiste teica: ''Mans mērķis ir uzvara. Zinu, ka varu to sasniegt. Mans mērķis olimpiādē nav tikai traka ideja – tas ir iespējams.''

Tagad, kad sportistes bagāžā ir divas zelta un viena sudraba godalga, sportiste nolēmusi dot iespēju pārējām biatlonistēm. ''Man olimpiskās spēles ir beigušās,'' pēc vakardienas uzvaras teica sportiste. ''Vācijas izlases sastāvā stafetē nepiedalīšos. Tā bija mana ideja un treneris to atbalstīja. Ceru, ka pārējās četras meitenes nostartēs labi un izcīnīs medaļas. Esmu izcīnījusi divas zelta un vienu sudraba godalgu – tas ir vairāk nekā cerēju.''

Līdz ar to zināms, ka Vācijas izlases sastāvā stafetē piedalīsies Kati Vilhelma, Andrea Henkele, Simone Hausvalde un Martina Beka.

Izmantotie resursi:
thelocal.de


, 2010-02-22 11:38, pirms 14 gadiem
A šitā diez nevar Brici startam noskaņot? Lietuvietei kaut kā nepadodas... :]
, 2010-02-22 11:38, pirms 14 gadiem
taapat sastaavs speeciigs vaacijai, loti ceels un pieklajiigs zhests no noineres puses prieks par taadiem sportistiem, kas saglabaa cilveeciigumu arii tad, ja runa ir par olimpisko medalju, kaut vai zeltu
, 2010-02-22 11:54, pirms 14 gadiem
jā tiešām...tie ir sportisti ar lielo burtu...
, 2010-02-22 12:01, pirms 14 gadiem
Saimonss rakstīja: A šitā diez nevar Brici startam noskaņot? Lietuvietei kaut kā nepadodas... :]
Laikam ar nevienu vācu biatlonisti Bricis vēl nav draudzējies.
, 2010-02-22 12:39, pirms 14 gadiem
Patīkami, ka tik jaunai sportistei olimpiskie zelti un popularitāte nav aizmiglojuši prātu. Vairums tomēr būtu negausīgāki.
, 2010-02-22 14:18, pirms 14 gadiem
Ja pirms OS es domāju, ka Noinerei nav vietas stafetē, ņemot vērā viņas sniegumu PK posmos un īpaši to stafeti, kad tieši viņas dēļ tika zaudēts, tad tagad, redzot viņas formu un krietni uzlaboto šaušanu, domāju viņas nestartēšana būs zaudējums komandai. Vācija nav tik neapstrīdama favorīte, un tas, ka nebūs Lēnas, samazina Vācijas izredzes. Kāds tur cēlums, šis lēmums drīzāk iegāž komandas biedreņu izredzes uz zeltu.
, 2010-02-22 14:36, pirms 14 gadiem
Nu Vācijai jau sastāvs tomēr ir ļoti spēcīgs arī bez Noineres, tā ka par ''iegāšanu'' diez vai var runāt. Ir jau viņa protams spēcīgāka nekā pārējās, bet nu nav jau arī nekāds monstrs- un arī ''monstriem'' gadās melnās dienas, kā piemēram, vakar Bjornam.
Aleksandrs Starkovs
Foto: Lauris Vīksne, f64
17

Starkovam un olimpiskajiem medaļniekiem - Triju Zvaigžņu ordeņi

Valsts prezidenta kancelejas Ordeņu kapituls nolēmis piešķirt Latvijas futbola izlases un „Skonto” galvenajam trenerim Aleksandram Starkovam valsts augstāko apbalvojumu – Triju Zvaigžņu ordeni.
Aigars Apinis lodes grūšanas sektorā
Foto: Andris Pimenovs
2

Piektdien Vankūverā tiks atklātas X Ziemas Paralimpiskās spēles

Spēles notiks Vankuverā un Vistlerā – kur nupat ir noslēgušas Ziemas Olimpiskas spēles. Šis augstākais sporta forums pulcēs sportistus no visas pasaules un turpināsies līdz 21. martam. Sportisti ar īpašam vajadzībām sacentīsies piecos sporta veidos: hokejā, biatlonā, distanču slēpošanā, kērlingā un kalnu slēpošanā. Ar nožēlu jāatzīst, ka šoreiz Latvijas delegācija šajās Paralimpiskās spēlēs nepiedalīsies. Finansu trūkuma dēļ Latvijas sportisti nevarēja sagatavoties un kvalificēties šīm spēlēm.
Edgars Maskalāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze
242

Maskalāns: "Miņins nepelnīti saņēma gada sportista titulu"

Latvijas bobsleja pilots Edgars Maskalāns intervijā "Latvijas Avīzei" asi kritizējis savu komandas biedru Jāni Miņinu, uzskatot, ka pērnā gada nogalē viņš nepelnīti saņēmis gada sportista titulu. Tāpat Maskalāns izteicis neapmierinātību ar bobsleja saimniecībā pastāvošo kārtību.