Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Ekmanis: "Altenbergā visi nobrauca vienlīdz slikti"

Andrejs Siliņš

Ekmanis: "Altenbergā visi nobrauca vienlīdz slikti"
Zintis Ekmanis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Nepārmetīsim mūsu puišiem par sasniegtajiem rezultātiem, kas uz kopējā fona ir vērtējami kā labi," par sasniegtajiem rezultātiem Pasaules kausa 5. posmā bobslejā sacīja Latvijas Bobsleja federācijas viceprezidents Zintis Ekmanis.

"Jāatzīst, šodien Altenbergā visi sportisti nobrauca vienlīdz slikti un varbūt uz pārējo fona izcēlās tikai Krievijas pilots Popovs un vācietis Lange. Tādēļ nepārmetīsim mūsu puišiem par sasniegtajiem rezultātiem, kas uz kopējā fona ir vērtējami kā labi," Latvijas Bobsleja federācijas viceprezidents Zintis Ekmanis Miņina piekto un Maskalāna 12. vietu vērtē kā labu rezultātu.

"Mēs pietiekami nopietni pretendējam uz pjedestālu.Un nevajag aizmirst – šobrīd konkurence bobsleja elitē ir ļoti, ļoti saasinājusies. Tādēļ varu viennozīmīgi uzteikt abus četriniekus par rezultātiem Altenbergas trasē. Vienmēr mēs gribēsim labāk, nekā sasniegts, tomēr jāsaprot, ka meistarības zenīts bobslejā pa īstam iestājas pēc 30 gadu sasniegšanas. Mums vēl ir kur augt un paaugstināt meistarību!"

Izmantotie resursi:
bobslejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja