Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Autors: Unibet.com

Soču hokeja finālā bukmeikeri paredz mazrezultatīvu spēli

Soču hokeja finālā bukmeikeri paredz mazrezultatīvu spēli
Kanādas izlases treneris Maiks Bebkoks
Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Olimpisko spēļu pēdējā dienā vīriešu hokeja turnīra finālā sacentīsies Kanādas un Zviedrijas izlases. Favorītu lomu bukmeikeri atvēl kanādiešiem, taču skaidrs, ka šādā mačā spriedze ņems virsroku pār meistarību un apņēmība būs daudz nozīmīgāka par talantu.

Zviedrija un Kanāda savus pusfinālus pārvarēja ar milzu grūtībām, tikai ar vienu vārtu pārsvaru pieveicot attiecīgi Somiju un ASV, taču ceturtdaļfinālā daudz vieglāka cīņa padevās zviedriem. Kamēr Kanāda mocījās ar Latviju un Kristeru Gudļevski, zviedri samērā mierīgi pieveica slovēņus.

Pēdējo reizi olimpiādes finālā šīs divas hokeja lielvalstis tikās 1994. gadā Lillehammerā, un to reiz pārāki bija skandināvi. Abas izlases ir sadalījušas pēdējo trīs olimpisko spēļu hokeja turnīra uzvarētājas titulus, taču interesants fakts – Kanāda par olimpisko čempioni hokejā kļuvusi astoņas reizes un tikai divreiz finālā pieveikusi Eiropas izlasi, turklāt pēdējoreiz tālajā 1948. gadā, kad tā tika galā ar Čehoslovākiju.

Šodien koeficents uz tās uzvaru pamatlaikā ir 2,05, kamēr zviedriem analoģisks koeficents ir 3,00. Bez zaudējumiem šajā turnīrā spēlē abas vienības un nez vai ir liela jēga analizēt, kurai pret Austriju un Šveici klājies labāk un sanācis iemest vairāk golus. Skaidrs, ka šodien ļoti daudz ko izšķirs tieši spēlētāju psiholoģiskā sagatavotība, proti, spēja noskaņoties vienai, izšķirošai spēlei, jo NHL tomēr hokejisti gatavojas garām „play-off” sērijām.

Bukmeikeri arī paredz mazrezultatīvu maču, un jau „Over 4,5” novērtēts ar augsto koeficentu 2.40, bet „Over 5,5” saņēmis koeficentu 3,90. Jā, abu izlašu vārtsargi rāda ļoti atzīstamu sniegumu, ko pierādīja arī spēles pret somiem, amerikāņiem un arī latviešiem, taču spēlē, kurā piedalās tik daudzas NHL uzbrukuma zvaigznes, ir gandrīz vai grēks neizmantot tik pievilcīgus koeficentus par kopā spēlē gūto vārtu daudzumu.

Spēles rezultātu iespējams prognozēt arī Unibet.com Facebook lapā. Seko un prognozē mača rezultātu, jo par precīzu prognozi piešķirsim tev piecu eiro bonusu.


, 2014-02-23 10:47, pirms 10 gadiem
man prat neobjektivs koificents
Ernests Gulbis 
Foto: AP/Scanpix
11

Gulbim mačā pret igauni Zopu bukmeikeri paredz pārliecinošu uzvaru

Pirmdienas rītā Latvijas tenisists Ernests Gulbis uzsāks Vimbldonas turnīru, sacenšoties ar igaunu Jirgenu Zopu, ar kuru līdz šim aizvadījis vienu maču, uzvarot trijos setos (6:3, 1:6, 6:3). Gulbis tiek vērtēts kā izteikts favorīts, un koeficients viņa uzvarai trijos setos ir 1,28.
1

Prognozē PK spēļu rezultātus un dodies uz Čempionu līgas finālu

Unibet nolēmusi Pasaules kausa futbolā finālturnīra skatīšanos padarīt vēl aizraujošāku, piedāvājot prognožu spēli "Road to Rio Challange". Šī spēle pieejama "Facebook" aplikācijā Unibet.com profilā, un galvenā balva ir divas biļetes uz trim nākamās sezonas supermačiem - ČL finālu, Madrides "Real" cīņu pret "Barcelona" un Anglijas derbiju starp MU un "Liverpool".
Ernests Gulbis
Foto: SIPA/Scanpix
4

Bukmeikeri paredz Gulbja uzvaru trīs setos - koeficients 1,86

Latvijas tenistists Ernests Gulbis šodien aizvadīs savu trešo spēli šīs sezonas "French Open" "Grand Slam" turnīrā. Viņa pretinieks būs Radeks Štepāneks no Čehijas, un bukmeikeri uzvaru droši atvēl Gulbim.