Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Anglijas Premjerlīgas 23.kārtas spēles

Andrejs Siliņš

VSB piedāvā Anglijas Premjerlīgas 23.kārtas spēles
Žuzē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien Viasat Sport Baltic (VSB) piedāvā Anglijas Premjerlīgas 23.kārtas spēles: Hull City – Newcastle United, Manchester United – Leicester City, Chelsea – Manchester City, Arsenal – Aston Villa un Southampton – Swansea City.

Kanāls Viasat Sport Baltic šonedēļ piedāvā piecu vadošo Anglijas Premjerlīgas klubu spēles – Chelsea, Manchester City, Southampton, Manchester United un Arsenal. Tomēr uzmanības centrā būs Stamford Bridge stadions Londonā, kur līgas līderi Chelsea tiksies ar čempioniem Manchester City. Spēle, kas ļoti tieši ietekmēs cīņu par čempiona titulu Premjerlīgā!

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Hull City šī būs ļoti svarīga spēle cīņā par izdzīvošanu. Ja viņi tiek pie panākuma, par savu vietu līgā būs jau jāsāk satraukties Newcastle vienībai. Neizturējis klubā valdošo farsu, Newcastle iepriekšējā gada beigās pameta tās galvenais treneris Alans Pardjū. Vietas izpildītājs Džons Kārvers iesāka ar vienu neizšķirtu un trim zaudējumiem, pēc kā apstiprināts par galveno treneri līdz sezonas beigām!!! Futbola pasulē viņam jau piešķirta iesauka Nožēlojamais.... Vārdu sakot, Newcastle organizācijā farss turpinās pēc pilnas programmas un nebūs brīnums, ja sezonas beigās šim klubam Premjerlīga būs jāpamet.”

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Manchester United sagaida grūts pārbaudījums, jo jāuzņem būs labā formā esošā Leicester City, kas pēdējās sešās spēlēs ir izcīnījusi četras uzvaras un tikai vienu reizi piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu. Lai gan Lestere ir pēdējā vietā turnīra tabulā, tā pēdējās spēlēs demonstrē augstvērtīgu sniegumu un pēdējā Anglijas kausa spēlē izslēdza Tottenham Hotspur no tālākas dalības kausā. Savukārt brīdī, kad šķita, ka Luī Van Gāls ir atrisinājis problēmas Mančestras komandas spēlē, tomēr Mančestra pēdējās spēlēs sākusi atkal parādīt nestabilitātes pazīmes un cīņa ar Leicester būs labs pārbaudījums tam, kādā kondīcijā ir Manchester United. Protams, tuvojas transfēru perioda beigas un, iespējams, tas ir ir ienesis komandā nelielu satraukumu, bet skaidrs, ka punkti ir vajadzīgi šodien.”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Kad tiekas Premjerlīgas līdere un pašreizējā čempione, lieki bilst, ka tā ir kārtas centrālā spēle. Abām komandām janvāris nav bijis diez ko sekmīgs mēnesis – izstāšanās no prestižā Anglijas kausa, arī zaudēti punkti Premjerlīgā. Chelsea noskaņojums gan ir labāks, jo komanda vismaz iekļuvusi Līgas kausa finālā. Šim duelim intrigu piešķiļ fakts, ka Chelsea šosezon Premjerlīgā uzvarējusi visās desmit spēlēs, tikmēr Manchester City ir sekmīgākā komanda izbraukumos, 11 mačos piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. Abu līderu starpā šobrīd ir pieci punkti. Tāpēc jāsaka – uz spēles ir likts ļoti daudz, jo starpība var sarukt teju līdz minimumam, vai arī izaugt līdz iespaidīgam pārsvaram. Tiesnesim Markam Klatenburgam būs ko turēt!”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Kamēr Arsenal turpina klauvēt pie labākā četrinieka durvīm, Aston Villa jāsāk uztraukties, ka tik komanda pirmo reizi sezonā nenonāk izkrišanas zonā. Birmingemas komanda Premjerlīgā nav uzvarējusi kopš decembra sākuma, tikmēr Arsenal nupat, iepriekšējā kārtā, pārliecinoši ticis galā ar čempioniem Manchester City. Pirmā riņķa spēlē Birmingemā mājinieki cieta sakāvi ar 0:3...”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

• Sestdien, 31.janvārī 14:40 Hull City – Newcastle United
• Sestdien, 31.janvārī 16:55 Manchester United – Leicester City
• Sestdien, 31.janvārī 19:25 Chelsea – Manchester City
• Svētdien, 1.februārī 15:25 Arsenal – Aston Villa
• Svētdien, 1. februārī 17:55 Southampton – Swansea City