Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

VSB piedāvā UEFA Čempionu līgas 2.kārtas spēles

Šonedēļ „Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas 2.kārtas spēles: Maskavas CSKA – Minhenes Bayern, Paris Saint-Germain – Barcelona, Manchester City – Roma, Basel – Liverpool, Arsenal – Galatasaray, kā arī Eiropas līgas maču Tottenham Hotspur – Beşiktas.

UEFA Čempionu līgas pirmās kārtas mačā Maskavas CSKA ar 1:5 zaudēja Itālijas vicečempionei Roma, un arī otrajā kārtā Krievijas klubam pretinieks ir ļoti nopietns – Vācijas čempioni Minhenes Bayern. Par pretinieku nopietnību nav jāsūdzas arī Paris Saint-Germain – Francijas čempioni savā laukumā spēlēs ar Lionela Mesi un Neimāra Barcelona. Jau pieminētā Roma izbraukumā tiksies ar Manchester City, kas 1.kārtā Minhenē zaudēja Bayern. VSB un TV6 pārraidīs arī Basel – Liverpool, Arsenal – Galatasaray spēles Čempionu līgā, kā arī Eiropas līgas maču Tottenham Hotspur – Besiktas.

Aivars Zahārovs: “Minhenes Bayern UEFA Čempionu līgas grupu turnīru sāka ar ļoti grūtu uzvaru pret Mančestras City (1:0), kamēr CSKA piedzīvoja pamatīgu sagrāvi pret itāliešu Roma (1:5), turklāt krievu kluba fani Itālijas galvaspilsētā sarīkoja pamatīgas nekārtības gan pašā stadionā, gan ārpus tā un gaidāmas ļoti nopietnas sankcijas. UEFA pirmās jau ir ieviesusi - atlikušās mājas spēles CSKA būs jāaizvada pie tukšām tribīnēm, kas neapšaubāmi ietekmēs maču. Pērn abas komandas arī tikās grupu turnīrā un Vācijas čempioni Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētajam Maskavas klubam neatstāja nekādas cerības - uzvara Minhenē 3:0, Maskavā 3:1. Kaut ko līdzīgu varam gaidīt arī šoreiz - pārliecinoši favorīti ir viesi!”

Ilvars Koscinkevičs: “Uzbrukuma līdera Zlatana Ibrahimoviča iztrūkums savainojuma dēļ nebūs vienīgais laukuma saimnieku izaicinājums cīņā ar vienu no sekmīgākajām turnīra dalībniecēm pēdējā desmitgadē Barcelona komandu. Atšķirībā no Parīzes vienības, Barcelona sezonu sākusi izcili – septiņās spēlēs nevienu ielaistu vārtu! Taču ir arī lietas, kas runā par labu Parīzes Saint-Germain – komanda UEFA klubu sacensībās mājās nav zaudējusi jau kopš 2006. gada. Turklāt svaigā atmiņā noteikti ir piekāpšanās Barcelona turnīra ceturtdaļfinālā 2012./2013. gada sezonā, kas mudinās pēc revanša.”

Jānis Vuguls:“Lai arī Anglijas čempioniem šīs sezonas sākumā vēl pietrūkst stabilitātes, komandas potenciāls ir milzīgs un to apliecina atspēlēšanās mazākumā pret Chelsea, kā arī 7 vārti vienā puslaikā pret Sheffield Wednesday Līgas kausā. Šajā spēlē pretī nāk līdzvērtīgs sāncensis - Itālijas vicečempioni Roma sezonu ir sākuši nevainojami, uzvarot visās piecās A Sērijas spēlēs un ar 5:1 sagraujot Maskavas CSKA Čempionu līgas pirmajā kārta. Starp citu, Romā joprojām spēle Frančesko Toti!”

Oskars Morozovs: ”Abas šīs spēles dalībnieces aizvadītajā nacionālo čempionātu kārtā pirmo reizi šosezon nospēlēja neizšķirti, abas uzvaras izlaida spēles kompensācijas laikā, taču Basel gadījumā tas netraucēja saglabāt pirmo vietu Superlīgas tabulā, kamēr Liverpool Premjerlīgā noslīdēja uz 13.vietu. Basel gan pirmajā kārtā, atšķirībā no Liverpool, kas ar 2:1 uzvarēja Ludogorets, grupu turnīru sāka ar sagrāvi 1:5 pret Madrides Real, taču savā laukumā šveicieši pēdējās 22 visu sacensību spēlēs zaudējuši tikai trīsreiz, tāpēc nebūs viegla ēsma Liverpool, kas pagaidām neveiksmīgi mēģina uzņemt apgriezienus.”

Ilvars Koscinkevičs: "Galatasaray Eiropas klubu sacensībās deviņas reizes spēlējusi Anglijā, bet nekad nav atgriezusies ar uzvaru. Tomēr, redzot, cik smagi Arsenal gāja Dortmundē grupu turnīra pirmajā kārtā, un cik sarežģīta bija cita Turcijas kluba Besiktas barjera londoniešiem play-off stadijā, nedrīkst norakstīt arī Galatasaray spēju kost dzēlīgi. Arsenal būs favorīte, taču klupiens nebūs sensācija."

UEFA Čempionu līgas un Eiropas līgas spēles kanālā VSB:

• Otrdien, 30.septembrī 18:50 UEFA ČL. Maskavas CSKA – Minhenes Bayern
• Otrdien, 30.septembrī 21:35 UEFA ČL. Paris Saint-Germain – Barcelona
• Otrdien, 30.septembrī 23:45 UEFA ČL. Manchester City – Roma
• Trešdien, 1.oktobrī 22:20 UEFA ČL. Basel – Liverpool
• Ceturtdien, 2.oktobrī 22:00 UEFA EL. Tottenham Hotspur – Besiktas

UEFA Čempionu līgas spēle kanālā TV6

Trešdien, 1.oktobrī 21:40 UEFA ČL. Arsenal – Galatasaray


, 2014-09-30 16:05, pirms 10 gadiem
22:20 futbols? Nopietni? Atkal kaut kāds krievu projektiņš jārāda?
, 2014-09-30 17:30, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: 22:20 futbols? Nopietni? Atkal kaut kāds krievu projektiņš jārāda?
Atkal bērziņam-bērniņam vēders uzpūsts un slikti iet?!
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.