Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Liepiņš

Spēcīgi vīri, skaistas dāmās un BMX nedēļas nogalē Sportacentrs.com tiešraidēs

Spēcīgi vīri, skaistas dāmās un BMX nedēļas nogalē Sportacentrs.com tiešraidēs
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB

Šajā nedēļās nogalē Sportacentrs.com piedāvā četras tiešraides no kurām trīs varēs redzēt arī kanālā Sportacentrs.com TV.

Sestdien Mežaparka BMX trasē notiks Latvijas čempionāts BMX, kur sacentīsies dažāda vecuma un meistarības pakāpes sportisti. Pēc ilgāka pārtraukuma Latvijas čempionāts BMX notiks vienuviet. Šoreiz sacensības pulcēs visus labākos Latvijas BMX sportistus. Elites grupā vīriešiem par valsts čempiona titulu sacentīsies Pasaules kausa 3. posma bronzas medaļas ieguvējs Edžus Treimanis, kuram konkurenci sastādīs Kristens Krīgers, Rihards Veide un citi. Sacensību tiešraidi skaties kanālā Sportacentrs.com kā arī kanālā Sportacentrs.com TV.

Svētdien Alūksnē norisināsies Ergo Open pludmales volejbolā 4.posms. No četriem spēcīgākajiem Latvijas pludmales volejbola pāriem startam Alūksnē ir pieteikušies Mārtiņs Pļaviņš/Haralds Regža un Toms Šmēdiņš/Aleksandrs Solovejs. Spēcīgu konkurenci viņiem sastādīs lietuviešu pāris Arns Rumševics/Luks Kazdailis kā arī Igaunijas duets Kusti Nilvaks/Marts Tisārs. Ir vērts pieminēt, ka pirmo reizi šosezon sacensības piedalīsies Latvijas izlases libero zāles volejbolā Ingars Ivanovs kopā ar Jāni Rudzīti. Kopumā par medaļām vīriešu grupā cīnīsies 40 pāri. Savukārt sieviešu turnīra būs pārstāvēti 16 dueti. Viņu vidū būs ari visi Latvijas spēcīgākie pāri - Tīna Graudiņa ar Anastasiju Kravčenko, Agnese Caice ar Ilzi Liepiņlauku, Marta Ozoliņa ar Alisi Leci. Intrigu sacensības radīs arī pieci dueti no Lietuvas. Skaties sacensību tiešraidi portālā Sportacentrs.com kā arī kanālā Sportacentrs.com TV

Šis un vēl citas sporta tiešraides varēs vērot Sportacentrs.com portāla, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā. Ieskaties tiešraižu sarakstā un izvēlies sev interesantāko.

DatumsLaiksSporta veidsSpēleTV
01.07.201716.00BMXLatvijas čempionāts BMXSportacentrs.com TV
01.07.201718.30FutbolsFK Liepāja - MFK Kauno ŽalgirisSportacentrs.com TV
01.07.201713.00RegbijsLatvijas čempionāts regbijā 7
02.07.201714.00Pludmales volejbolsErgo Open 4.posmsSportacentrs.com TV

Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.