Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Baltijas līgas finālu un "Valmieras" cīņu par bronzu

Rolands Eliņš

VSB piedāvā Baltijas līgas finālu un "Valmieras" cīņu par bronzu
Armands Šķēle
Foto: bkvalmiera.lv

Otrdien, 29.martā, un trešdien, 30.martā, Viasat Sport Baltic pārraidīs Baltijas basketbola līgas pirmās spēles par zelta un bronzas medaļām: Tartu TU/Rock – Šiauliai un Valmiera/ORDO – Panevežas Lietkabelis. Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Igaunijas čempioniem Tartu TU/Rock ir iespēja kļūt par pirmo savas valsts klubu, kam izdevies uzvarēt Baltijas basketbola līgas turnīrā. Lai to paveiktu, Tartu basketbolistiem divu spēļu summā jāpārspēj pēdējo divu gadu čempioni Šiauliai. Savukārt Valmiera/ORDO cīņā par bronzas medaļām tiksies ar vēl vienu Lietuvas klubu Panevežas Lietkabelis.

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Pirmo reizi Baltijas basketbola līgas pastāvēšanas 12 gados, finālā spēlēs komanda no Igaunijas. Rock ceļu līdz cīņai par galveno trofeju nobruģējusi, izcīnot uzvaras visās 6 izslēgšanas spēlēs, taču viņu pretinieki Šiaulai jau sobrīd ir trešais titulētākais klubs BBL vēsturē un cer turnīrā uzvarēt trešo gadu pēc kārtas. Kopumā šīs sezonas izslēgšanas spēlēs pietrūkusi intriga līdz pēdējām sekundēm vai minūtēm, tāpēc jācer, ka fināls tādu sagādās!”

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Labākās no tām komandām, kuras godam aizvadījušas pilnvērtīgu regulāro BBL turnīru, finišu savai starptautiskajai sezonai pieliks cīņā par Baltijas bronzu. Šosezon abas bronzas pretendentes viena otras spēkus jau novērtējušas, katra uzvaru izcīnot savā laukumā. Pēc daudziem dalības gadiem BBL elites divīzijā, gan Panevežai, gan Valmierai šī ir labākā iespēja izcīnīt arī medaļas.”

BBL spēles par zelta un bronzas medaļām kanālā Viasat Sport Baltic

DienaDatumsLaiksSpēle
Otrdien29.martā18:25Tartu TU/Rock – Šiauliai
Trešdien30.martā18:25Valmiera/ORDO – Panevežas Lietkabelis

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2016-03-29 12:46, pirms 8 gadiem
Par Valmieru

     [+] [-]

, 2016-03-29 13:34, pirms 8 gadiem
Cerēsim, lai šoreiz spēles nepārklājas ar kādiem citiem sporta notikumiem.

     [+] [-]

, 2016-03-29 13:48, pirms 8 gadiem
Priesteris rakstīja: Cerēsim, lai šoreiz spēles nepārklājas ar kādiem citiem sporta notikumiem.
Soreiz programmā nekas tāds nav ieplānots pirms Valmieras spēles!

     [+] [-]

, 2016-03-29 15:42, pirms 8 gadiem
Spēle par 3 vietu vairs neliekas tik saistoša, istsevišķi kad fināla tikusi komanda no Igaunijas, bet Latvijas klubs tikai spelēs par 3 vietu.

     [+] [-]

, 2016-03-29 22:01, pirms 8 gadiem
Pretinieks Valmierai specigs - ipasi tie abi pieredzejusie dienvidslavu krabji Ilics un Zuza garaja gala. Atkal jagaida no musejiem maksimalu pasatdevi un tad jau veiksme ari staves klat. Bet viegli nebus!