Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanālā VSB Anglijas Premjerlīgas 13. kārtas spēles

Andrejs Siliņš

Sestdien, 29.novembrī, un svētdien, 30.novembrī, „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Anglijas Premjerlīgas 13.kārtas spēles: West Bromwich – Arsenal, Liverpool – Stoke City, Sunderland – Chelsea, Southampton – Manchester City un Tottenham Hotspur – Everton.

Anglijas Premjerlīgas 13.kārtas spēlēs Londonas Arsenal pēc diviem zaudējumiem Swansea un Manchester United, mēģinās pārtraukt neveiksmju sēriju izbraukuma mačā ar West Bromwich. Līgas līderi Chelsea izbraukumā tiksies ar Sunderland, bet kārtas centrālā spēlē būs St.Mary’s stadionā, kur savā starpā tiksies otrās un trešās vietas īpašnieki - Southampton un Manchester City.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Kārtējās sliktās ziņas Arsenal līdzjutējiem – potītes operācija un trīs mēneši bez futbola centra pussargam Džekam Vilšīram, papildinot jau tā garo sarakstu ar traumētajiem spēlētājiem. Labā ziņa – Arsenal savstarpējās cīņās nav zaudējusi jau septiņās Premjerlīgas spēlēs pēc kārtas, tai skaitā sekmīgi spēlējot arī WBA laukumā! Mājiniekiem galvenais bieds – čīliešu uzbrucējs Aleksis Sančess, kurš 20 spēlēs Arsenal rindās jau guvis 13 vārtus! No tiem – astoņus Premjerlīgā!”

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Ja kāds pēc pagājušās sezonas Liverpool galvenajam trenerim Brendanam Rodžersam būtu pateicis, ka pēc nākamās sezonas trešdaļas viņa komanda atradīsies tabulā zemāk par Stoke City, visticamāk, Rodžers to būtu uztvēris kā neveiksmīgu joku, taču šobrīd, pēc 12 Premjerlīgas kārtām viņam smiekli noteikti nenāk, jo Marka Hjūza vadītais Stoke atrodas 11.vietā, vienu pozīciju augstāk par Liverpool. Rodžers šosezon ir pats savu kļūdu un ietiepības ķīlnieks, un laika šo kļūdu labošanai viņam paliek arvien mazāk. Komanda nav uzvarējusi piecās visu sacensību spēlēs un arvien skaļākas kļūst runas par trenera maiņas nepieciešamību. Un nav nekādu garantiju, ka spēle pret Stoke City var kļūt par glābšanas riņķi, jo Hjūza komanda šosezon ir atņēmuši punktus piecām TOP 10 komandām, tiesa zaudējuši punktus, tiekoties ar komandām, kas tabulā atrodas zemāk, kas, acīmredzot, ļauj Liverpool skatīties cerīgi šās spēles virzienā.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Abas komandas turnīra tabulā atrodās līdzās ierindojoties 9. un10. vietā un abas šosezon bija gaidījušas daudz labāku startu. Spurs sniegums joprojām ir ļoti nestabils un diezgan negaidīti daudz punkti ir atdoti tieši savā laukumā. Lai arī iepriekšējā kārtā izdevās izbraukumā atspēlēties un uzvarēt Hull City, komandas spēle joprojām kliboja. Everton nometnē šobrīd ir vairāk optimisma - atgriezies no traumas sadzidēšanas talantīgais Bārklijs, arvien labāku formu uzņem Lukaku, Premjerlīgā nav zaudēts jau 5 spēlēs pēc kārtas un papildus tam aizvadītajā ceturtdienā ar uzvaru Volfsburgā, izdevās nodrošināt vietu Eiropas Līgas nākamajā kārtā.”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Sunderland šis varētu būt līdz šim smagākais pārbaudījums šosezon, jo komanda, kam kontā ir tikai divas uzvaras, būs darīšana ar līderi, kas vēl nav zaudējis ne reizi. Chelsea lielisko formu apliecina 5:0 uzvara UEFA Čempionu līgas spēlē pār vienu no spēcīgākajām Vācijas komandām Schalke 04. Uzmanības centrā uzbrucējs Djegu Košta, kurš negribēs laist garām iespēju kļūt par līderi labāko vārtu guvēju rangā...”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

• Sestdien, 29.novembrī 14:40 West Bromwich – Arsenal
• Sestdien, 29.novembrī 16:55 Liverpool – Stoke City
• Sestdien, 29.novembrī 19:25 Sunderland – Chelsea
• Svētdien, 30.novembrī 15:25 Southampton – Manchester City
• Svētdien, 30.novembrī 17:55 Tottenham Hotspur – Everton