Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas grupu izloze VSB tiešraidē

Čempionu līgas grupu izloze VSB tiešraidē
Aleksandrs Cauņa
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šodien, 28.augustā, "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izlozi. Tajā savus pretiniekus jaunajā sezonā uzzinās 32 Eiropas spēcīgākā klubu turnīra komandas. Nenokavējiet futbolu šodien plkst.18:45 ekskluzīvi kanālos VSB!

Vakar vakarā kļuva zināmi pēdējie pieci klubi, kas šajā sezonā spēlēs UEFA Čempiona līgas grupu turnīrā. Pie 22 jau zināmajiem UEFA Čempionu līgas dalībniekiem otrdien pievienojās Sanktpēterburgas "Zenit" , Borisovas BATE, "Porto", Slovēnijas "Maribor" un Kipras "Apoel". Vakar vietu ČL grupu turnīrā nodrošināja arī Londonas "Arsenal", Leverkūzenes "Bayer 04", Bilbao "Athletic", "Malmo" un Bulgārijas "Ludogorets". Grimaldi forumā Monako. 32 klubi tiks ielozēti astoņās grupās, kurās četras komandas katra ar katru aizvadīs pa divām spēlēm. Katras grupas divi labākie klubu cīņu turpinās izslēgšanas turnīrā, kas noslēgsies ar finālu Berlīnes Olimpiskajā stadionā.

VSB komentētājs Ilvars Koscinkēvičs: “Latvijas futbolistus, kuri elpojuši UEFA Čempionu līgas grupu turnīra gaisu, var saskaitīt uz roku pirkstiem, tāpēc dubults prieks, ka šosezon uzreiz divu mūsējo pārstāvētie klubi kvalificējušies šīm prestižajām sacensībām. Jācer, ka pussargs Aleksandrs Cauņa beidzot būs ticis uz kājām pēc traumām un varēs dot reālu artavu Maskavas CSKA sniegumā, tikmēr vārtsargam Germanam Māliņam no otrā numura Borisovas BATE rindās izdosies kļūt par pirmo. Kā jau nojaušat, pirmās vijoles gan spēlēs pavisam citi klubi. Ir visdažādākie varianti, kā 32 komandas varētu tikt salozētas astoņās grupās. Kā jums patiktu šāds variants - Madrides "Real", "Paris Saint-Germain", "Liverpool" un "Roma"? Īsi sakot, grozies kā gribi, bet kādā no variantiem grandi saskries kopā...”

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izloze kanālā VSB:
• Ceturtdien, 28.augustā 18:45 UEFA Čempionu līgas izloze.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 12:59, pirms 10 gadiem
Bavārijai pie vienas vietas tā izloze!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 17:04, pirms 10 gadiem
Kā jums patiktu šāds variants - Madrides "Real", "Paris Saint-Germain", "Liverpool" un "Roma"?
Man ļoti patiktu!