Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Latvijas labākie atlēti Sportacentrs.com tiešraidēs

Latvijas labākie atlēti Sportacentrs.com tiešraidēs
Valērijs Šabala un Kaspars Gorkšs
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvā septiņas tiešraides no kurām sešas būs iespējams redzēt arī kanālā Sportacentrs.com TV.

Sestdien un svētdien Ogrē notiks 96. Latvijas čempionāts vieglatlētikā. Divu dienu garumā sportisti sacentīsies savā starpā, lai noskaidrotu labākos 36 individuālajās disciplīnās un četros stafešu skrējienos. Šoreiz sacensības piedalīsies vairāki Latvijas labākie atlēti - Dmitrijs Jurkevičs piedalīsies 800m un 1500 skrējienā, Māris Urtāns sastādīs konkurenci diska mešanā un lodes grūšanā, bet Sindija Bukša sacentīsies 100m un 200m distancēs. Latvijas sportistiem konkurenci sastādīs vairāki sportisti no Lietuvas, Igaunijas, Polijas un pat Izraēlas. Vairāki Latvijas sportisti, kuri ir kvalificējušies Pasaules čempionātam, izmantos šīs sacensības, lai labāk sagatavotos Pasaules čempionātam, kurš sāksies jau nākamnedēļ Londonā. Sacensību tiešraide būs iespējams redzēt Sportacentrs.com portālā un TV kanālā.

Svētdien sāksies Synottip virslīgas 16. kārta, kad līgas pastarīte FK “Metta/LU” savā laukumā uzņems virslīgas līdervienību FK “Spartaks Jūrmala”. Šī spēle būs īpaša ar to, ka debiju pie Jūrmalas stūres piedzīvos slovāku speciālists Jozefs Vukušičs. Šosezon abas komandas savā starpā ir tikušas jau divas reizes un abos mačos pārāka izrādījās FK “Spartaks Jūrmala”. FK “Spartaks Jūrmala” šosezon spēlē lieliski un ir piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, bet jāpiemin, ka pēdējās trīs spēlēs ir izcīnīti trīs neizšķirti. Tas ir ļāvis ‘Riga” FC un FK “Liepāja” pietuvoties kopvērtējumā un abas komandas no “Spartaka” vairs šķir tikai divi punkti. Savukārt FK “Metta/LU” mēģina atrast uzvaras formulu, bet tas īsti neizdodas. Pirms divām nedēļām tik izcīnīta uzvara pār FK “Liepāja”, bet tad sekoja sagrāve pret “Ventspili” ar 0:3. FK “Metta/LU” arī ir vissliktākā aizsardzība līgā un ar ielaistiem 25 vārtiem tuvāko sekotāju RFS apsteidz par astoņiem vārtiem.

Savukārt, “Riga” FC tiksies ar FK “Ventspils”. Šī jau būs ceturtā reize šosezon, kad komandas tiksies savā starpā. Divreiz komandas ir aizvadījušas mačus virslīgas ietvaros un vienreiz Latvijas kausa finālā. Interesanti ir tas, ka visās savstarpējās spēlēs šosezon, vienības ir nospēlējušas neizšķirti. “Riga” FC pašlaik atrodas trešajā vietā līgām, bet FK “Ventspils” ir noslīdējusi uz priekšpēdējo vietu tabulā.

Pirmdien FK “Jelgava” aizvadīs spēli pret FK “Liepāja/Mogo”. Liepājnieki pēc uzvaras pār “Riga” FC ir pacēlusies uz otro vietu līga, savukārt Jelgavnieki atrodas ceturtajā vietā līgā. Šosezon abas komandas ir tikušās divas reizes un abās reizes pārākā bija FK “Liepāja/Mogo”. Interesanti vai šajā mačā debiju piedzīvos 2009.gada Eiropas U19 čempions Ukrainas sastāvā Sergijs Sevčuks, kurš iepriekšējā mačā pret “Riga” FC bija pieteikts, bet laukumā netika. Visas 16. kārtas spēles būs iespējams redzēt tiešraidē Sportacents.com portālā un TV kanālā.

Šis un vēl citas sporta tiešraides varēs vērot Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā. Ieskaties tiešraižu sarakstā un izvēlies sev interesantāko.

DatumsLaiksSporta veidsSpēleTV
29.0712.30VieglatlētikaLatvijas čempionāts vieglatlētikāSportacentrs.com TV
29.0714.00ArmvrestlingsBaltijas atklātais čempionāts
29.0717.00FutbolsBFC Daugavpils - RTU FC/Skonto AcademySportacentrs.com TV
30.0711.15VieglatlētikaLatvijas čempionāts vieglatlētikāSportacentrs.com TV
30.0717.00FutbolsFK Metta/LU - FK Spartaks JūrmalaSportacentrs.com TV
30.0719.00FutbolsRiga FC - FK VentspilsSportacentrs.com TV
31.0719.00FutbolsFK Jelgava - FK Liepāja/MogoSportacentrs.com TV