Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB kanālā Pirmā formula - Krievijas GP

Krišs Upenieks

VSB kanālā Pirmā formula - Krievijas GP
Niko Rosbergs
Foto: LaPresse/Photo4

Šonedēļ, piektdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic piedāvā Pirmās Formulas 2016.gada sezonas ceturto posmu – Krievijas Grand Prix treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides.

2016.gada F1 pirmie trīs posmi sagādājuši negaidītu intrigu – vai kāds apturēs Niko Rosberga uzvaru sēriju. Pasaules vicečempions kopā ar pagājušās sezonas pēdējiem trim posmiem uzvarējis jau sešās sacīkstēs pēc kārtas.

Viņa Mercedes komandas biedram un trīskārtējam pasaules čempionam Luisam Hamiltonam uzvarēt šogad traucējuši gan neveiksmīgi starti, gan tehniska ķibeles. Tieši Hamiltons ir tas, kurš uzvarējis pirmajās divās Soču sacīkstēs. Turklāt jāatceras arī par Ferrari – sarkano formulu ātrums liecina, ka par uzvaru Krievijā var cīnīties gan Sebastians Fetels, gan Kimi Raikonens.

Aldis Putniņš, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Krievijas GP jau trešo gadu notiks Soču imitētajā ielu trasē, kas pagaidām nav mūs lutinājusi ar aizraujošām sacīkstēm. Tomēr jaunie riepu noteikumi varētu līdzēt arī šīs problēmas risināšanā - atšķirīgas stratēģijas sacīkstes gaitā bieži nodrošina interesantus pavērsienus.

Attiecībā uz uzvaras pretendentiem intrigas netrūkst: Niko Rosbergam ir iespēja turpināt savu unikālo uzvaru gājienu, Luisam Hamiltonam būtu laiks panākt lūzuma punktu čempionātā, bet Sebastians Fetels un Kimi Raikonens ar Ferrari dzinēja uzlabojumiem varēs atkal cerēt uz cīņu par uzvaru. Neaizmirsīsim arī Red Bull progresu un mājnieka Daņilas Kvjata pjedestālu Ķīnā - mēs sen gaidām uz trešās komandas iesaistīšanos Mercedes un Ferrari duelī.”

Krievijas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic:
• Piektdien, 29.aprīlī, 09:55 F1 Krievijas GP 1.treniņbraucieni.
• Piektdien, 29.aprīlī, 13:55 F1 Krievijas GP 2.treniņbraucieni.
• Sestdien, 30.aprīlī, 11:55 F1 Krievijas GP 3.treniņbraucieni.
• Sestdien, 30.aprīlī, 14:50 F1 Krievijas GP kvalifikācija.
• Svētdien, 1.maijā, 14:50 F1 Krievijas GP.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-28 16:40, pirms 8 gadiem
Kāds to brinumlidzekliti ir nopircis? Varbūt ir atsauksmes?

     [+] [-]

, 2016-04-28 18:03, pirms 8 gadiem
Ir ir. Lielākais plus kā nevar dabūt lejā. Kniebjos visu laiku.
Ko tu vēl vaicā ka kāds spamus mētā.