Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "Bayern" un Dortmundes "Borussia" cīņu Vācijas kausa pusfinālā

VSB piedāvā "Bayern" un Dortmundes "Borussia" cīņu Vācijas kausa pusfinālā
Minhenes "Bayern" galvenais treneris Peps Gvardiola
Foto: AFP/Scanpix

Otrdien un trešdien "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā Vācijas kausa pusfināla spēles: Minhenes "Bayern" – Dortmundes "Borussia" un "Arminia" – "Wolfsburg". Nenokavējiet Vācijas kausu futbolā ekskluzīvi kanālā VSB!

Vienā pusfinālā tiksies divi pēdējo gadu titulētākie Vācijas klubi - Minhenes "Bayern" un Dortmundes "Borussia". "Bayern" kausa izcīņā uzvarējusi pēdējos divus gadus, un pavisam kopā kausu virs savām galvām pacēluši 17 reizes. Dortmundes "Borussia" ir trīskārtējie trofejas īpašnieki, kas pēdējo reizi turnīrā uzvarēja 2012. gadā. Otrajā pusfinālā tiksies "Arminia" un "Wolfsburg" futbolisti.

Anatolijs Kreipāns, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Minhenes "Bayern" 25. reizi kļuva par Vācijas čempionu un tagad dienas kārtībā ir Vācijas kausa iegūšana. Iespējams, ka pusfinālspēlē ar Dortmundes "Borussia" laukumā pēc vairāk nekā mēnesi garas pauzes atgriezīsies Arjens Robens, toties viesiem nebūs pamatvārtsarga Romāna Vaidenfellera. Vācijas kausa izcīņā "Bayern" un Dortmundes "Borussia" ir tikušās septiņas reizes, un piecas reizes pārāks bija Minhenes klubs. Dortmunde pēdējo reizi uzvarēja 2012. gadā un tas notika finālā (5:2!). Kā zināms, tad pēc sezonas Dortmundes komandu atstās tās galvenais treneris Jirgens Klops, lielas pārmaiņas paredzamas arī komandas sastāvā un tas viss var komandu tikai vēl vairāk saliedēt, turklāt vieni grib sevi apliecināt, lai paliktu komandā, bet citi - lai dabūtu labāku piedāvājumu no citām komandām.”

Vācijas spēles kanālā VSB:
• Otrdien, 28.aprīlī 21:35 Minhenes "Bayern" – Dortmundes "Borussia"
• Trešdien, 29.aprīlī 23:45 "Arminia" – "Wolfsburg"

Papildu informācija:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja