Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Daugaviņš: Jāizcīna "reālās" uzvaras!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
"Pēdējās sezonas laikā esam cilvēkus pieradinājuši pie lieliska snieguma, tādēļ šogad Pasaules čempionātā būs īpaši grūti". Tā TV6 iknedēļas sporta apskatā "Overtime TV" atzīst Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Viņš nenoliedz, ka līdz spēlēm pret Slovākiju, komanda nav rādījusi cerēto sniegumu, taču tad piedzīvotas pozitīvas izmaiņas. Daugaviņš komentē gan notiekošo izlasē, gan prognozē kurš komandā būs spējīgs apturēt Kanādas izlases lielāko zvaigzni Krosbiju, kā arī zīlē cik uzvaras gaida Latvijas valstsvienību Čehijā.

Tāpat arī šajā raidījumā viesojas "skaistākie cilvēki Latvijas sportā" no Latvijas čempionvienībām sieviešu un vīriešu volejbolā, bet SMScredit.lv vadītājs atklāj pēc kādiem principiem uzņēmums atbalsta sportistus un sporta komandas. Armands Puče atklāj kas viņam riebjas futbolā, Guntis hokeja čempionāta laikā atklās savu ēdienkarti, bet Valdis Valters ķeras pie beisbola nūjas.

Tas un daudz kas cits jau šovakar 22:00 kanālā TV6 un TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2015-04-28 22:24, pirms 9 gadiem
haha, Astašenko aizgājis mājās starp periodiem. To nu es nezināju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja