Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Arsenal" un "Manchester City" duelis VSB kanālā

"Arsenal" un "Manchester City" duelis VSB kanālā
Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 29.martā, svētdien, 30.martā, un pirmdien, 31.martā, "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā sešas Anglijas Premjerlīgas 32.kārtas spēles: "Manchester United" – "Aston Villa", "Crystal Palace" – "Chelsea", "Arsenal" – "Manchester City", "Fulham" – "Everton", "Liverpool" – "Tottenham Hotspur" un "Sunderland" – "West Ham United". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgas spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Londonas "Arsenal" pēc graujošā zaudējuma pagājušā sestdienā pret "Chelsea" ar 0:6 līdz minimumam samazinājuši izredzes izcīnīt Premjerlīgas titulu. Tomēr arī šosestdien Arsēna Vengera klubam būs pievērsta liela uzmanība – lielgabalnieki savā laukumā spēlēs ar "Manchester City". Vienas nedēļas laikā "Arsenal" var izdarīt vēl vienu būtisku pakalpojumu Žuzē Mourinju, šoreiz paklupinot "Chelsea" galvenos konkurentus uz uzvaru Premjerlīgā. Pati "Chelsea" viesos spēlēs ar "Crystal Palace", kas kopā ar "West Bromwich Albion" dala 16-17.vietu – pēdējo robežu pirms izkrišanas zonas. Un tas nozīmē, ka viegli "Chelsea" pie trīs punktiem netiks. Nākamie titula pretendenti, Stīvena Džerārda, Luisa Suaresa un Daniela Staridža "Liverpool" savā laukumā tiksies ar "Tottenham Hotspur". Lieki teikt, ka arī "Liverpool" punktus neviens nedāvinās, turklāt "Spurs" gribēs revanšēties par sezonas smagāko zaudējumu savā laukumā – 0:5. VSB pārraidīs arī "Manchester United" – "Aston Villa", "Fulham" – "Everton" un "Sunderland" – "West Ham United" spēles.

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: “Neizšķirts pret "Swansea City" iepriekšējā Premjerlīgas spēlē ļoti sarežģījis "Arsenal" izredzes uz Anglijas čempionu titulu, kas vēl dažas nedēļas iepriekš izskatījās pietiekami reālas. Mačs pret "Manchester City" lielgabalniekiem praktiski ir izšķirošs – būt vai nebūt vēl arvien cīņā par titulu. Ja "Arsenal" neuzvarēs, no sapņa par pirmo vietu komanda reāli varēs atvadīties. Taču arī "Manchester City", kam situācija ir krietni labāka, šī ir spēle, kurā kļūdīties nedrīkst – nepieciešama uzvara. Apetītes rosināšanai atgādināšu, ka abu komandu savstarpējā cīņā pirmajā riņķī Mančestrā tika gūti deviņi vārti...”

VSB komentētājs Aivars Zahārovs: “"Liverpool" turpina cīņu par savu pirmo Premjerlīgas titulu un pirmo uzvaru Anglijas čempionāta spēcīgāko divīzijā kopš 1990.gada. Lai beidzot izdotos triumfēt, pēdējās septiņās kārtās paklupt nedrīkst un komanda noteikti spēlēs tikai par uzvaru. Uzdevums gan 32.kārtā nav viegls, jo pretiniekos ir "Tottenham Hotspur". Londonieši turpina cīņu par TOP 4 un vietu nākamās sezonas Čempionu līgā, kas sola īstu trilleri ar neparedzamu rezultātu.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Sestdien, 29.martā 14:40 Anglijas Premjerlīga. "Manchester United" – "Aston Villa"
• Sestdien, 29.martā 16:55 Anglijas Premjerlīga. "Crystal Palace" – "Chelsea"
• Sestdien, 29.martā 19:25 Anglijas Premjerlīga. "Arsenal" – "Manchester City"
• Svētdien, 30.martā 15:25 Anglijas Premjerlīga. "Fulham" – "Everton"
• Svētdien, 30.martā 17:55 Anglijas Premjerlīga. "Liverpool" – "Tottenham Hotspur"
• Pirmdien, 31.martā 21:55 Anglijas Premjerlīga. "Sunderland" – "West Ham United"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja


, 2014-03-28 13:05, pirms 10 gadiem
Drusku futenīte būs weekendā Nevarēju sezonas gaitā iedomāties, ka būs jācer uz Arsenal uzvaru
, 2014-03-28 16:45, pirms 10 gadiem
Spēle būs aizraijoša,kā nekā,abas komandas vēl cīnās par titulu,bet ja ieskatamies tabulā Arsenal tiktiešām ir vajadzīga uzvara 100%,Liverpool matchs pret SPURS ari vajadzētu būt labam!
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.