Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV: Dobrecovu biedē "Liepāja" straujais triumfs, D.Ikaunieks gatavs spēlēt ārzemēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
"Biedē, ka tik ātri esam uzvarējuši", - tā, viesojoties TV6 iknedēļas raidījumā "OvertimeTV", sacīja Viktors Dobrecovs, kura vadītā komanda "FK Liepāja" SMScredit.lv Virslīgā čempionu titulu nodrošināja jau savas pastāvēšanas otrajā gadā un izdarīja to divas kārtas pirms turnīra beigām.
Savukārt Dāvis Ikaunieks, kurš vēl pirms gada, pavadot savu jaunāko brāli Jāni Ikaunieku uz ierakstu "Overtime TV" studijā, par savu nākotni futbolā izteicās visai nedroši, nu kļuvis par Virslīgas vadošo vārtu guvēju un ir gatavs karjeras turpinājumam ārpus Latvijas. Pats Dāvis, gan saka, ka piedāvājumus pats vēl neesot saņēmis, taču Viktors Dobrecovs apliecināja, ka, ja tādi būšot, klubs nelikšot šķēršļus spēlētāja izaugsmei.

Šīs dienas "Overtime TV" viesojas arī Eiropas čempions rallijkrosā Jānis Baumanis, kurš atklāj ka vēl šogad izmēģinās savus spēkus SuperCar konkurencē, piedaloties Pasaules rallijkrosa čempionāta noslēdzošajā - Argentīnas posmā. Viņš arī apliecināja, ka rallijkrosa elitē startēs nākošajā sezonā un atklāja, kādēļ, braukšanai šajā līmenī ir vajadzīgs kas līdzīgs muzikālajai dzirdei.

Tāpat šajā raidījumā par Kristapu Porziņģi, kuram šonedēļ sāksies pirmā oficiālā NBA sezona, par bobslejistu jaunajiem tērpiem un to, kādēļ šī saucama par nepieradināto dīkdieņu nedēļu.

Skaties jau šovakar 21:00, kanālā TV6 un SKATIES
#OvertimeTV
Vērtējums: +3