Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB pārraidīs F1 Malaizijas posmu

VSB pārraidīs F1 Malaizijas posmu
Luiss Hamiltons
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ – piektdien, sestdien un svētdien "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā Pirmās Formulas 2015. gada sezonas otro posmu – Malaizijas GP treniņbraucienu, kvalifikācijas un "Grand Prix" izcīņas tiešraides. Nenokavē Pirmo Formulu tikai "Viasat Sport Baltic" kanālā!

Maz ticams, ka Malaizijā cīņā par uzvaru ar Luisu Hamiltonu un Niko Rosbergu iesaistīsies kāds trešais. Toties krietni lielāka ir varbūtība, ka sīvāka izvērtīsies cīņa starp pašiem "Mercedes" pilotiem. "Williams" noteikti vēlēsies revanšēties "Ferrari" komandai – Austrālijā neveiksmīgs Felipes Masas boksu apmeklējums ļāva uz goda pjedestāla kāpt Sebastianam Fetelam. Un pats par sevi saprotams, ka četrkārtējais pasaules čempions centīsies atkārtot Melburnas panākumu. Fetela komandas biedram Kimi Raikonenam neatliek nekas cits, kā cerēt uz pieskrūvētiem riteņiem visas sacīkšu distances garumā. Turklāt ārsti atļāvuši startēt gan Fernando Alonso, gan Valteri Botasam, un arī "Marussia" mantinieki "Manor" komanda ir pārliecināti, ka viņu formulas Malaizijā būs gatavas doties trasē!

Aldis Putniņš, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Lai gan Austrālijas GP ir jau aiz muguras, tieši Malaizijā mēs pirmo reizi darbībā ieraudzīsim Fernando Alonso, Valteri Botasu un "Manor" komandu, kas saņēmusi ‘brīdinājuma šāvienu gaisā’ no FIA par nespēju doties trasē pirmajā posmā. Kas attiecas uz favorītiem Sepangā, tad grūti iedomāties, ka divu nedēļu laikā konkurenti būs spējuši sadeldēt "Mercedes" dzinēja un jo īpaši šasijas un aerodinamikas pārsvaru. Tomēr Malaizijā pārsteigumu var sagādāt laika apstākļu iejaukšanās - visas trīs dienas sola lietu un vienīgais jautājums ir: vai tas sāksies, kamēr formulas vēl ir trasē?”

Austrālijas "Grand Prix" kanālā VSB:
• Piektdien, 27. martā, plkst. 03:55 F1 Malaizijas GP 1.treniņbraucieni.
• Piektdien, 27. martā, plkst. 07:55 F1 Malaizijas GP 2.treniņbraucieni.
• Sestdien, 28. martā, plkst. 07:55 F1 Malaizijas GP 3.treniņbraucieni.
• Sestdien, 28. martā, plkst. 10:55 F1 Malaizijas GP kvalifikācija.
• Svētdien, 29. martā, plkst. 09:50 F1 Malaizijas GP.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja