Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB pārraidīs Eirolīgas "Top 16" astotās kārtas mačus

VSB pārraidīs Eirolīgas "Top 16" astotās kārtas mačus
Dāvis Bertāns
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" pārraidīs "Turkish Airlines" Eirolīgas "Top 16" astotās kārtas spēles: Kauņas "Žalgiris" – "Galatasaray", Telavivas "Maccabi" – "Panathinaikos", Maskavas CSKA – "Fenerbahce", "Anadolu Efes" – "Laboral Kutxa" un "Barcelona" – Berlīnes ALBA. Baudi basketbolu kanālā "Viasat Sport Baltic"!

"Turkish Airlines" Eirolīgas "Top 16" astotās kārtas spēlēs Telavivas "Maccabi" tiksies ar Jāņa Blūma Atēnu "Panathinaikos" un Stambulas "Anadolu Efes" ar Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa". "Maccabi" un "Panathinaikos" ar piecām uzvarām "Top 16" E grupā dala otro vietu, par vienas uzvaras tiesu atpaliekot no Madrides "Real". Dāvja Bertāna "Laboral Kutxa" ar trim uzvarām ieņem piekto vietu F grupā, un piektdien izbraukumā tiksies ar saviem tiešajiem konkurentiem cīņā par ceturto vietu "Anadolu Efes".

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Cīņā par Lietuvas kausu "Žalgiris" traumas dēļ pazaudēja Artūru Gudaiti, kurš februāra pirmajā pusē bija kļuvis par nozīmīgu spēku komandas sastāvā. "Galatasaray" likstas tomēr ir nopietnākas - konflikti, finansu grūtības, traumas, izmaiņas sastāvā, sodi, sankcijas un tā bez gala. Tāpēc savā laukumā "Žalgirim" ir ļoti labas izredzes revanšēties par zaudējumu Stambulā.”

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Šobrīd abas panākumiem bagātās komandas dala otro pozīciju E grupā. "Top 16" "Maccabi" joprojām ir vienīgie, kuriem izdevies uzvarēt "Real", taču vēlāk Telavivas spēlētāji pamanījās zaudēt Berlīnes "Alba". Arī pret "Panathinaikos" pārliecinošais sākums tomēr noveda pie 12:29 spēles pēdējās 11 minūtēs un zaudējuma kopsummā. Kurā virzienā "Maccabi" svārstīgais sniegums dosies spēlē pret Jāni Blūmu un pārējo PAO, to noskaidrosim ceturtdienas vakarā.”

Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Skolotājs pret mācekli jeb Obradovičs pret Itudi treneru posteņos vienmēr būs interesanti. Tāpat pastiprinātu uzmanību allaž piesaista vadošajās pozīcijās esošo komandu savstarpēja cīkstēšanās. Tomēr šoreiz it viss paliek Andreja Kiriļenko ēnā, kurš tieši spēlē pret Fenerbahce gatavojas atgriezties laukumā Maskavas CSKA formastērpā!”

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Turnīra tabulā "Anadolu Efes" un "Laboral Kutxa" atrodas līdzās. Turklāt tieši uz robežas, kas "Top 16" spēļu noslēgumā atdalīs ceturtdaļfināla dalībniekus no pārējiem. Izšķiroši svarīga spēle abiem sāncenšiem.”

"Turkish Airlines" Eirolīgas spēles kanālā "Viasat Sport Baltic":
• Ceturtdien, 26. februārī 19:40 Kauņas "Žalgiris" – "Galatasaray"
• Ceturtdien, 26. februārī 21:40 Telavivas "Maccabi" – "Panathinaikos"
• Piektdien, 27. februārī 18:55 Maskavas CSKA – "Fenerbahce"
• Piektdien, 27. februārī 20:55 "Anadolu Efes" – "Laboral Kutxa"
• Piektdien, 27. februārī 22:55 "Barcelona" – Berlīnes ALBA

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2015-02-26 19:07, pirms 9 gadiem
Nesaprotu kādēļ VSB nerādu visu latviešu spēlētāju spēles - šajā situācijā domāju, ka Kuksiku tā arī neparādīs, citas reizes arī Blūma kluba spēles ignorēja... Pēc kāda principa vadās VSB?