Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Vai esi gudrāks par Kreipānu?" Kā Miks Dukurs Palameiku attēloja

Jānis Celmiņš

Pašmāju sporta personību atminēšana erudīcijas spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?” Mikam Dukuram būs īsts pārbaudījums. Ja mūziķis veiksmīgi tiks galā ar vīriešu – sportistu atpazīšanu, tad daiļā dzimuma sportistes Mikam sagādās “galvas sāpes.” “Meitene ar šķēpu, prievīte ap galvu, sponsors – “Palameika” – tā savam komandas biedram dīdžejam Ex da Bass populāro šķēpmetēju smejoties raksturos Miks Dukurs. Vai komandas biedrs pēc šādām frāzēm atpazīs vieglatlēti Madaru Palameiku?

Otrdien, 25. martā plkst. 21:00 kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu” cīņā par uzvaru dosies komanda “Miks da Bass” jeb Miks Dukurs un dīdžejs Mareks Dainis, kurš pazīstams ar skatuves vārdu Ex da Bass. Ja Mikam tuvāks ir skeitbords, tad Mareks aizraujas ar autokrosu tik nopietni, ka ir piedalījies arī Latvijas autokrosa čempionātā. Abi komandas biedri fano par tādām sporta autoritātēm kā Martinu Dukuru, Kristapu Porziņģi, Ernestu Gulbi un Reini Nitišu, bet saviem pretiniekiem labvēlīgi novēl – ja jau nevar mainīt Rīgas “Dinamo” spēļu rezultātus, tad nav žēl saviem sāncenšiem novēlēt arī uzvaru!

Pretim viņiem stāsies komanda “Fender”, kurā apvienojies Mārtiņš Ruskis un grupas “Otra puse” ģitārists Jānis Čubars, kurš ne tikai producē dziesmas, bet arī tās raksta - viņš ir arī Rīgā rīkotā pasaules florbola čempionāta viens no himnas autoriem. Abus komandas biedrus vieno sekošana līdzi futbola aktualitātēm, kā arī bumbas dzenāšana, tiesa ar Xbox pultīm. Par gaidāmo spēli abi mūziķi ir vienisprātis: kāpēc svarīgi rezultāti? Galvenais taču ir piedalīties! Kura no komandām uzvarēs šajā sportiski muzikālajā duelī, uzzini spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?” jau otrdien, 25. aprīlī plkst. 21:00, kanālā 360TV!

     [+] [-]

, 2017-04-25 10:41, pirms 7 gadiem
Otrdien, 25. martā plkst. 21:00 kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu”