Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Premjerlīgas lielo maču - "Chelsea" pret "Arsenal"

Rolands Eliņš

VSB piedāvā Premjerlīgas lielo maču - "Chelsea" pret "Arsenal"
Arsēns Vengers un Žuzē Mourinju
Foto: PA Wire/Scanpix

Sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic (VSB) piedāvā Anglijas Premjerlīgas 34.kārtas spēles: Southampton – Tottenham Hotspur, Queens Park Rangers – West Ham United, Manchester City – Aston Villa, Everton – Manchester United un Arsenal – Chelsea. Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā VSB!

Anglijas Premjerlīgas 34.kārtā nav ilgi jālauza galva par centrālo spēli – Londonas derbijā tiekas pirmo divu vietu īpašnieki Arsenal un Chelsea. Žuzē Mourinjo komanda ir pārliecinoši līderi ar 10 punktu pārsvaru pār Arsenal. Savukārt Arsēna Vengera futbolisti ir uzvarējuši jau astoņās Premjerlīgas spēlēs pēc kārtas un savā Emirates stadionā ar lielāko prieku svinētu arī devīto panākumu. Pirmajā aplī savā laukumā Chelsea izcīnīja uzvaru ar 2:0.

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Southampton un Tottenham Hotspur komandu savstarpējās spēles nozīmi nevar pārvērtēt. Abas komandas atrodas blakus turnīra tabulā un cīnās par tik ļoti kāroto sesto pozīciju Premjerlīgā, kas nodrošinas vietu UEFA Eiropas līgā, tādēļ savstarpējas spēles nozīme ir divtik liela, kā ierasts. Southampton pēdējā laikā spēle nevedās tā, kā gribētos un pēdējās 5 spēlēs izcīnītas vien 2 uzvaras, bet arī Tottenham Hotspur nevar lepoties ar labāku spēļu bilanci pēdējās 5 spēlēs. Interesant būs pavērot, vai Herijs Keins turpinās savu ceļu uz Premjerlīgas labākā snaipera godu, jo šobrīd Keinam ir 20 vārtu guvumu un dalīta pirmā vieta ar Serhio Agvero no Manchester City. Šī nebūs no rezultatīvākajām spēlēm, bet aizraujoša cīņa laukumā būs garantēta.”

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Queens Park Rangers turpina cīņu par izdzīvošanu un tuvojoties sezonas beigām arī spriedze sāk pieaugt. Līdz kārotajai 17.pozīcijai pietrūkst vien divi punkti, kurus var sadeldēt visai ātri un iespējams pret buksējošo West Ham United to var mēģināt paveikt. West Ham sezonu uzsāka lieliski, bet jo ilgāk tā gāja, jo grūtāk klājās komandai. Ja sākotnēji bija cerības uz čempionu līgas vietu, tad tagad jādomā, vai komanda vispār noturēsies TOP 10. Principā abām komandām ir ko pierādīt šajā mačā, it īpaši QPR, un tas mums sola interesantu sestdienas pēcpusdienu.”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Čempioni punktu zaudēšanas gadījumā varētu sākt riskēt ar kvalificēšanos UEFA Čempionu līgai, tāpēc mājinieku izpildījumā gaidāma īpaša mobilizēšanās. Turklāt tiem labi zināms, ka Aston Villa nupat iekļuva FA kausa finālā, kas komandā noteikti veicinājis pacēlumu. Galu galā Birmingemas klubs vēl nevar justies droši par vietas nosargāšanu Premjerlīgā - arī tas mudinās viesus sisties līdz pēdējam. Manchester City konkrētie pretinieki gan līdz šim bijis ērts pretinieks – ne pret vienu Premjerlīgā nav svinēts tik daudz uzvaru (20) un iesists tik daudz vārtu (65)!”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Šķiet, nu jau jānotiek brīnumam, lai kāds liegtu Chelsea futbolistiem kļūt par šīs sezonas Anglijas čempioniem. Taču pavirzīt triumfa mirkli tuvāk sezonas pēdējai spēlei – tas gan ir iespējams, un tas tagad ir Arsenal rokās – komandai, kas ir viesu tuvākā sekotāja turnīra tabulā un nupat svinējusi astoņas uzvaras Premjerlīgā pēc kārtas! Tomēr, zinot pēdējo sezonu savstarpējo bilanci, favorīte tik un tā būs Chelsea!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB

DatumsLaiksSpēle
Sestdien 25.aprīlī14:40Southampton – Tottenham Hotspur
Sestdien 25.aprīlī16:55Queens Park Rangers – West Ham United
Sestdien 25.aprīlī19:25Manchester City – Aston Villa
Svētdien 26.aprīlī15:25Everton – Manchester United
Svētdien 26.aprīlī17:55Arsenal – Chelsea

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2015-04-25 16:55, pirms 9 gadiem
Ceru, ka spēli Viasat nekomentēs Koscinkevičs, jo, kad spēlē Chelsea, viņš nespēj būt objektīvs. Lūdzu, lūdzu, dodiet citu komentētāju!

     [+] [-]

, 2015-04-25 19:04, pirms 9 gadiem
Nu ko ja Chelsea uzvar viniem kauss rokaa, laikam taa sanak

     [+] [-]

, 2015-04-25 19:11, pirms 9 gadiem
Man jau vismaz liekas, ka Arsēns beidzot varētu apbēdināt Mauru! Arī bēdīgiem statiem pienāk gals!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 21:01, pirms 9 gadiem
davidsons20 rakstīja: Nu ko ja Chelsea uzvar viniem kauss rokaa, laikam taa sanak
Man jau liekas, ka kauss viņiem praktiski rokā jau tagad- pat jau zaudē, tik un tā 7pts pārsvars un tikai 5 spēles priekšā.