Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Ziemassvētku brīvdienās VSB piedāvā angļu Premjerlīgas spēles

Ziemassvētku brīvdienās VSB piedāvā angļu Premjerlīgas spēles
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ Ziemassvētku brīvdienās "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā Anglijas Premjerlīgas spēles. Otro Ziemassvētku laikā tiks aizvadītas 18. kārtas spēles un svētdien, 28. decembrī, notiks 19. kārtas mači. Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā VSB!

Turnīra līderiem no dienvidrietumu Londonas "Chelsea" savā stadionā būs jāspēkojas ar Austrumlondonas klubu "West Ham United". "West Ham" aizvada savu veiksmīgāko Anglijas čempionāta sezonu kopš 1985/86. gada sezonas, kad The Hammers finišēja trešajā vietā aiz abām Liverpūles komandām "Liverpool" un "Everton". Šobrīd "West Ham" Premjerlīgā ieņem ceturto vietu, par punktu atpaliekot no "Manchester United", par astoņiem no "Manchester City" un 11 no "Chelsea".

"West Ham" pēdējās piecās Premjerlīgas spēlēs ir uzvarējusi "Newcastle", "West Brom", "Swansea" un "Leicester" un spēlējusi neizšķirti ar "Sunderland". "Chelsea" pēc vienīgā zaudējuma "Newcastle" 15. kārtā ar 1:2, nākamajās divās kārtās uzvarējusi "Hull City" un "Stoke City".

Aivars Zahārovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Galvenie pretendenti uz titulu "Chelsea" katrā mačā ir favorīti un izņēmums nebūs arī gaidāmā spēle ar Vesthemas "United". Tiesa, "United" pēdējā laikā spēlē ļoti veiksmīgi (četras uzvaras pēdējos piecos mačos) un neapšaubāmi ir līgas lielākais pārsteigums - Sema Alardaisa vadītā vienība ir augstajā ceturtajā pozīcijā. Pagājušajā sezonā "United" pret "Chelsea" ieguva vienu punktu un izdarīja to tieši viesos. Domājams, ka uz līdzīgu varoņdarbu Londonas derbijā Vesthemas vienība ir gatava arī tagad.”

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Iepriekšējā kārtā aprāvās "Manchester United" sešu uzvaru sērija Premjerlīgā (neizšķirts pret "Aston Villa") un līdz ar to pieklusa optimisma pilnās runas par iespējamo čempiontitulu. Luisam van Gālam problēmu joprojām pietiek gandrīz visās līnijās un vieinīgais spēlētājs komandā, kuram nav ko pārmest ir vārtsargs Dāvids de Hea. Tikmēr Ņūkaslas futbolā turpinās "amerikāņu kalniņi". Pēc katastrofālā sezonas sākuma Alans Pardjū ar saviem padotajiem pārsteidza visus ar fantastisku uzvaru sēriju un vietu turnīra tabulas augšējā galā. Pēc emocionālās uzvaras pret "Chelsea", komandai nākamajās trijās spēlēs trīs zaudējumi (divi līgā, viens kausā) ar kopējo vārtu attiecību 1-9 un nav ne jausmas kāds būs komandas snieguma un rezultāta virziena vektors pēc piektdienas mača "Old Trafford" stadionā.”

Oskars Morozovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Pagājušajā sezonā "Arsenal" pēc 17. kārtas uz vienu kārtu noslīdēja uz otro vietu no pirmās, kurā aizvadīja sezonas lielāko daļu, noslēgumā tomēr finišējot ierastajā ceturtajā vietā. Šosezon pēc 17. kārtas "Arsenal" ieņem sesto vietu, bet no ceturtās vietas viņus šķir tikpat punktu, cik no devītās vietas. "Queens Park Rangers", pēc atgriešanās no "Champinship" līgas, izmisīgi cīnās par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā un trīs uzvaras pēdējās sešās spēlēs komandai dod cerības. Tomēr fakts, ka šosezon QPR zaudējuši visās astoņās izbraukuma spēlēs un guvuši tajās tikai trīs vārtus, daudz cerību uz pozitīvu rezultātu "Emirates" stadionā Harija Rednapa vienībai nedod. Pēdējo reizi QPR izbraukumā "Arsenal" pārspēja pirms 20 gadiem.”

Oskars Morozovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Abām komandām gada beigas padevušās saspringtas - viena komandai jādzenas pakaļ, otrai jābēg. Vestbromvičas futbolisti, kas pagājušajā sezonā knapi paglābās no Premjerlīgas pamešanas, arī šosezon turpina cīnīties par izdzīvošanu, un pēc zaudējuma principiālā spēlē QPR, atrodas no bezdibeņa divu punktu attālumā. Mančestras "City", spēlējot bez uzbrucējiem, turpina izcīnīt uzvaru pēc uzvaras, un izmantojot "Chelsea" nelielos klupienus, pietuvojušies līderiem jau triju punktu attālumā. Premjerlīgas ērā komandu savstarpējās spēles "The Hawthorns" arēnā nekad nav bijušas vieglas "City" futbolistiem - pēdējos divos gados izcīnītas uzvaras tikai ar vienu vārtu pārsvaru, bet kopumā astoņās Vestbromvičā aizvadītajās spēlēs "City" uzvarējuši četras reizes.”

Anglijas Premjerlīgas 18. kārtas spēles kanālā VSB:
• Piektdien, 26. decembrī 14:40 "Chelsea" – "West Ham United"
• Piektdien, 26. decembrī 16:55 "Manchester United" – "Newcastle United"
• Piektdien, 26. decembrī 19:25 "Arsenal" – "Queens Park Rangers"
• Piektdien, 26. decembrī 21:30 "West Bromwich Albion" – "Manchester City"

Anglijas Premjerlīgas 19. kārtas spēles kanālā VSB:
• Svētdien, 28. decembrī 13:55 "Tottenham Hotspur" – "Manchester United"
• Svētdien, 28. decembrī 16:00 "Southampton" – "Chelsea"
• Svētdien, 28. decembrī 18:10 "Newcastle United" – "Everton"
• Svētdien, 28. decembrī 20:15 "West Ham" – "Arsenal"
• Pirmdien, 29. decembrī 21:55 "Liverpool" – "Swansea City"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

  -1 [+] [-]

, 2014-12-23 21:31, pirms 9 gadiem
Labāk būtu piedāvājuši Kotdivuāras līgu

  -1 [+] [-]

, 2014-12-24 00:23, pirms 9 gadiem
janijs
pilniba piekritu, EPL ir tik garlaiciga, tur nekad nekas nenotiek....

     [+] [-]

, 2014-12-24 11:11, pirms 9 gadiem
Liela problēma,skatieties Setanta sports kanālu.