Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

TV6 un VSB šonedēļ piedāvā trīs Rīgas "Dinamo" spēles

Andrejs Siliņš

TV6 un VSB šonedēļ piedāvā trīs Rīgas "Dinamo" spēles
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

TV6 un „Viasat Sport Baltic” (VSB) šonedēļ piedāvā trīs Rīgas Dinamo Kontinentālās Hokeja Līgas spēles ar Maskavas apgabala Atlant, Čehovas Vityaz un Vladivostokas Admiral. VSB pārraidīs arī Ufas Salavat Yulaev – Maskavas Dynamo un Bratislavas Slovan – Zagrebas Medveščak mačus.

Pēc četru spēļu izbraukuma sērijas Rīgas Dinamo šonedēļ aizvadīs trīs spēles savā laukumā. Šodien rīdzinieki tiekas ar Maskavas apgabala Atlant, kas Kontinentālās Hokeja Līgas Rietumos kopā ar Rīgas klubu dala 9.vietu. Pēdējās trīs spēlēs Atlant ir divreiz zaudējis Maskavas CSKA un Čerepovecas Severstal un ar 3:1 uzvarējis Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas Torpedo.

Ceturtdien un sestdien Rīgas Dinamo tiksies ar Čehovas Vityaz un Vladivostokas Admiral, kas ieņem 12.vietas attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencē. VSB šonedēļ pārraidīs arī Ufas Salavat Yulaev – Maskavas Dynamo un Bratislavas Slovan – Zagrebas Medveščak spēles.

Jānis Vuguls: "Savā starpā tiekas turnīra tabulas kaimiņi un ņemot vērā, ka abas komandas atrodas ārpus Rietumu konferences astoņnieka, sezonas sākumu par veiksmīgu tās uzskatīt nevar. Rīdzinieku sniegumā joprojām pietrūkst stabilitātes, pēdējās spēlēs ir pazudis skaitliskais vairākums un par nopietnu problēmu kļūst pāris meistarīgu centra uzbrucēju trūkums. Atlant komandas komplektācija ir diezgan pieticīga, bet pret šo komandu nevienam klubam punkti nenāks viegli, jo tās galvenais treneris Aleksejs Kudašovs strādā pēc tādiem pašiem principiem kā Oļegs Znaroks - tiek veidota rakstura komanda, kas laukumā pretiniekam neatdos nevienu ledus centimetru."

KHL spēles kanālā TV6:

• Otrdien, 23.septembrī 19:15 KHL. Rīgas Dinamo – Maskavas apg. Atlant
• Ceturtdien, 25.septembrī 19:15 KHL. Rīgas Dinamo – Čehovas Vityaz
• Sestdien, 27.septembrī 14:45 KHL. Rīgas Dinamo – Vladivostokas Admiral

KHL spēles kanālā VSB:

• Otrdien, 23.septembrī 23:45 KHL. Ufas Salavat Yulaev – Maskavas Dynamo
• Trešdien, 24.septembrī 23:45 KHL. Bratislavas Slovan – Zagrebas Medveščak

     [+] [-]

, 2014-09-23 10:54, pirms 10 gadiem
Programma VSB paliek ar vien bēdīgāka!

Nez kāda ir hokeja mača auditorija pie TV ekrāna kas sākas 23:45 darba dienā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-23 14:56, pirms 10 gadiem
dale rakstīja: nu tas jau atk.
Nu un tāpēc jau es saku ka VSB programma ir nabadzīga un viņi liek iekšā vienalga ko, pat to ko cilvēki neskatās, lai tikai aizpildītu kkā ēteru!

     [+] [-]

, 2014-09-23 17:48, pirms 10 gadiem
Kam tas Viasat vajadzígs
80's, 90's atkārtojumi pusnaktí varbūt vél noderétu, ne jau tagad

     [+] [-]

, 2014-09-24 00:50, pirms 10 gadiem
Nu par tv3play vispār dusmas.... "Jūsu valstī šis pakalpojums nav pieejams"... Tā vien liekas, ka LV to vien cilvēki dara, kā skatās tv3 online.. Un visā pārējā pasaulē lūr Tv.. Skarbi, ka atnākot mājās pēc darba pat atkārtojumu nevar paskatīties...