Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā spožākās pasaules futbola zvaigznes "Guinness" Starptautiskā čempionu kausa spēlēs

Andrejs Siliņš

VSB piedāvā spožākās pasaules futbola zvaigznes "Guinness" Starptautiskā čempionu kausa spēlēs
Veins Rūnijs
Foto: PA Wire/Scanpix

Šonedēļ un nākamnedēļ „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā spožākās pasaules futbola zvaigznes – Krištianu Ronaldu, Hamesu Rodrigesu, Veinu Rūniju, Jaju Turē, Mario Balotelli – "Guinness" Starptautiskā čempionu kausa spēlēs.

Astoņi no Eiropas un visas pasaules varenākajiem un leģendārākajiem futbola klubiem piedalīsies Guinness Starptautiskā čempionu kausa izcīņā Amerikas Savienotajā Valstīs un Kanādā. Klubi ir sadalīti uz pusēm – A grupā spēlēs Madrides Real, Manchester United, Milānas Inter un Roma, B grupā - Manchester City, Liverpool, AC Milan un Olympiacos. Grupu spēlēs katrs klubs aizvadīs pa vienai spēlei ar katru no pretiniekiem un grupu uzvarētāji 4.augustā 80 000 skatītājiem paredzētajā Maiami Sun Life stadionā tiksies finālā. Arī grupu spēles notiks lielākajos ASV stadionos - California Memorial Stadium, Pitsburgas Heinz Field, Čikāgas Soldier Field, Vašingtonas FedEx Field, Ņujorkas Yankee Stadium, un arī Lielajā Mājā (The Big House) – Mičiginas Universitātes stadionā, kur vieta ir 109 901 skatītājam. Guinness Starptautiskā čempionu kausa spēlēs klubu sastāvos laukumā dosies arī Pasaules kausa zvaigznes - Krištianu Ronaldu, Hamess Rodrigess, Veins Rūnijs, Jaja Turē, Mario Balotelli.

Jānis Vuguls: Īpašs tas ir ar to, ka sākam jauno futbola sezonu „Viasat Sport Baltic” un tā ir pirmā iespēja iepazīties ar komandu jaunajiem modeļiem darbībā. Madrides Real sastāvā jāparādās Pasaules kausa skaistāko vārtu guvējam Rodrigesam un kopā ar Krištianu Ronaldu, Beilu, Benzemā un Krosu komanda jau ir nodēvēta par otro Galacticos versiju.

“Lai arī nosaukums un dalībnieku sastāvs ir visnotaļ intriģējošs - Guinness Starptautiskais Čempionu kauss - ar Madrides Real, Manchester United, Manchester City, Liverpool un citu Eiropas futbola grandu piedalīšanos, šis tomēr ir tikai un vienīgi pārbaudes turnīrs. Īpašs tas ir ar to, ka sākam jauno futbola sezonu VSB un tā ir pirmā iespēja iepazīties ar komandu jaunajiem modeļiem darbībā. Madrides Real sastāvā jāparādās Pasaules kausa skaistāko vārtu guvējam Rodrigesam un kopā ar Krištianu Ronaldu, Beilu, Benzemā un Krosu komanda jau ir nodēvēta par otro Galacticos versiju. Interesanti būs vērot arī Luī van Gāla pirmos soļos ar Manchester United, kuras sastāvs piedzīvojis būtiskas izmaiņas, komandu pametot vairākiem ilggadējiem līderiem. Uz tikšanos ēterā!”

Guinness Starptautiskais kauss futbolā kanālā „Viasat Sport Baltic”:

• Ceturtdien, 24.jūlijā 2:55 Olympiacos – AC Milan
• Svētdien, 27.jūlijā 0:00 Manchester United – AS Roma
• Svētdien, 27.jūlijā 1:05 Madrides Real – Milānas Inter
• Svētdien, 27.jūlijā 22:55 AC Milan – Manchester City
• Pirmdien, 28.jūlijā 1:05 Liverpool – Olympiacos
• Trešdien, 30.jūlijā 2:25 Manchester United – Milānas Inter
• Trešdien, 30.jūlijā 4:35 Madrides Real – AS Roma
• Ceturtdien, 31.jūlijā 2:05 Manchester City – Liverpool
• Sestdien, 2.augustā 23:00 Manchester United – Madrides Real
• Svētdien, 3.augustā 2:05 Liverpool – AC Milan
• Svētdien, 3.augustā 10:00 Milānas Inter – AS Roma
• Svētdien, 3.augustā 11:50 Olympiacos – Manchester City

  +3 [+] [-]

, 2014-07-23 14:42, pirms 10 gadiem
wow paldies viasat
noteikti būs jāpaskatās kaut kā sastāvi izskatās

  -3 [+] [-]

, 2014-07-23 14:54, pirms 10 gadiem
Man nav un nevajag ari viasat, pilniba pietiek ar lattelecom sporta paku.

     [+] [-]

, 2014-07-23 15:06, pirms 10 gadiem
oho, interesanti, bet žēl, ka pa naktīm daudz maču Forši, ka izdomāja šito parādīt, bet , ja godīgi, labāk vēlētos, lai beidzot atkal tenisu rāda!!

  +2 [+] [-]

, 2014-07-23 15:12, pirms 10 gadiem
O! Būs atkal ko skatīties!

     [+] [-]

, 2014-07-23 15:19, pirms 10 gadiem
Super, pat negaidiju, bet nu ja, neka cita nav ko radit.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-23 15:21, pirms 10 gadiem
Tikai žēl ka Ronaldu nespēlēs, bet tā ļoti interesanti paskatīties uz ko spējīgs atjauninātais Madrides Real.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-23 15:55, pirms 10 gadiem
oi kaa mees Amerikaanjus lutinam uz futbolu... :p kat tik nebuus taa ka peec daudziem gadiem mees vareesim nosaukt pasaules labaakas liigas praktiski visos sporta veidos un tie visi buus no US un Kanadas.
NHL
NBA
MLS
MLB
NFL utt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja