Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Video: Overtime TV. Girgensons: "Spiediens uz labajiem vienmēr būs"

Atgriezies no Pasaules čempionāta hokejā, kurā spējis gūt tikai vienus vārtus, Latvijas izlases uzbrucējs un šobrīd stabilākais mūsu valsts pārstāvis Nacionālajā hokeja līgā, uzbrucējs Zemgus Girgensons atzīst, ka čempionātā nav parādījis sniegumu uz kādu cerēja. Viņš gan īpašus attaisnojumus nemeklē un saprot, ka no viņa tika gaidīts vairāk. "Spiediens uz labajiem vienmēr būs," - TV6 raidījumā "Overtime TV' saka Zemgus Girgensons. Savukārt, Latvijas komandas nereti neveiksmīgās spēļu pēdējās minūtes, kurās no rokām tika izlaisti vērtīgi punkti, Girgensons skaidro ar nevajadzīgi sarežģītu individuālo spēles stilu. "Pēdējās 2 minūtēs vienkāršāk jānospēlē," - atzīst Girgensons. Viņš arī atklāj, ka sarunas par jauno līgumu ar Bufalo" Sabres" norisinās jau vairākus mēnešus, bet, ja ticam spēlētāja aģentam, - "viss būs kārtībā" .

Savukārt Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis raidījumā nosauc pēdējā gada laikā progresējušākos mūsu valsts basketbolistus, kā arī atklāj, ka darba piedāvājumu viņam šobrīd netrūkstot ne no rietumiem, ne austrumiem.

"Overtime TV" skatieties šovakar 21:00, kanālā TV6 un SKATIES

Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.