Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB tiešraidē Formula 1 cīņas Monako šaurajās ielās

Rolands Eliņš

VSB tiešraidē Formula 1 cīņas Monako šaurajās ielās
Romēns Grožāns Monako treniņbraucienos
Foto: LaPresse/Scanpix

Šonedēļ, sestdien un svētdien, Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic (VSB) piedāvā Pirmās Formulas 2015.gada sezonas sesto posmu – Monako Grand Prix treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides. Nenokavē Pirmo Formulu Viasat Sport Baltic kanālā!

Niko Rosbergs uz Monako Grand Prix ir ieradies lieliskā garastāvoklī – iepriekšējā posmā Spānijā viņam beidzot izdevās pārspēt savu komandas biedru Luisu Hamiltonu un izcīnīt pirmo uzvaru šajā sezonā. Turklāt Monako ir viena no nedaudzajām trasēm, kur vācietim līdz šim bijuši labākie rezultāti kā Hamiltonam. Niko Monako ielu trasē uzvarējis pēdējos divus gadus, kamēr divkārtējais pasaules čempions Hamiltons te nepārspēts bijis tikai vienu reizi 2008.gadā. Pēc nepārliecinošā snieguma Barselonā, daudz lielāku cīņu Mercedes formulām varētu izrādīt Ferrari piloti. Četrkārtējais pasaules čempions Sebastians Fetels domā, ka Spānijas GP ir izņēmums, un jau Monako Ferrari atkal būs tuvāk Rosbergam un Hamiltonam.

Aldis Putniņš, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Arī šajā sezonā vienā nedēļas nogalē notiek gan spilgtākais posms Formula 1 kalendārā - Monako GP, gan svarīgākais notikums Ziemeļamerikas formulu pasaulē – Indianapolisas 500 jūdžu brauciens, kas arī būs vērojams Viasat Sport Baltic kanālā. F1 bez Monako nav iedomājama un tieši tāpēc šī posma organizatori ir vienīgie, kas par iespēju rīkot sacīkstes šaurajās Karalistes ielās nemaksā ne centa. No tehniskā viedokļa trase ir ekstrēma un tāpēc šeit izmantotie regulējumi, jauninājumi un uzlabojumi aerodinamikā nebūs sastopami citās trasēs. Tradicionāli tiek uzsvērta arī kvalifikācijas nozīme, jo apdzīšanas iespējas ir niecīgas vai tādu nav, tomēr no otras puses tieši šeit ir vislielākā iespēja ieraudzīt drošības mašīnu (80% iespējamība), kas sacīkstes gar apgriezt ‘kājām gaisā’. Pērn uzvaru pēc viltīga manevra kvalifikācijā izcīnīja Niko Rosbergs, kurš uzvarēja arī iepriekšējo posmu Barselonā, tāpēc būs interesanti vērot, kā Luiss Hamiltons centīsies apiet visas pazīmes un atgriezties virsotnē.”

Monako Grand Prix kanālā VSB

•Sestdien, 23.maijā, plkst. 11:55 F1 Monako GP 3.treniņbraucieni.
•Sestdien, 23.maijā, plkst. 14:55 F1 Monako GP kvalifikācija.
•Svētdien, 24.maijā, plkst. 14:50 F1 Monako GP.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2015-05-22 15:22, pirms 9 gadiem
Atkal varees izbaudiit, kaa Hamiltons Fetelu izpogaas

  -1 [+] [-]

, 2015-05-22 15:35, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Atkal varees izbaudiit, kaa Hamiltons Fetelu izpogaas
un Niko Hamiltonu

     [+] [-]

, 2015-05-22 15:41, pirms 9 gadiem
kurmiic rakstīja: un Niko Hamiltonu
Cempions jau tagad skaidrs un tas buus Hamis.