Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Anglijas kausa pusfinālus un Anglijas Premjerlīgas 35.kārtas spēles

Andrejs Siliņš

VSB piedāvā Anglijas kausa pusfinālus un Anglijas Premjerlīgas 35.kārtas spēles
Foto: SIPA USA/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien Viasat Sport Baltic pārraidīs Anglijas kausa pusfinālus Everton pret Manchester United un Crystal Palace pret Watford, kā arī Anglijas Premjerlīgas 35.kārtas spēles: Manchester City – Stoke City, Liverpool – Newcastle United, Bournemouth – Chelsea, Sunderland – Arsenal, Leicester City – Swansea City un Tottenham Hotspur – West Bromwich Albion.

Anglijas kausa pusfinālos sestdien pieckārtējie turnīra uzvarētāji Everton tiksies ar 11 reizes trofeju izcīnījušajiem Manchester United, bet svētdien Crystal Palace un Watford mēģinās otro reizi klubu vēsturē iekļūt Anglijas kausa finālā.

Anglijas Premjerlīgā līdervienība Leicester City svētdien savā laukumā spēlēs ar Swansea City, bet tuvākie sekotāji Tottenham Hotspur pirmdien, arī savā laukumā, tiksies ar West Bromwich Albion.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Everton draud sliktākā sezona Premjerlīgā pēdējos desmit gados, tāpēc iekļūšana Anglijas kausa finālā un vēl labāk – uzvara šajā turnīrā, varētu būt vienīgais glābiņš sezonai. Taču ir kāda mīkla – kā komanda būs reaģējusi uz sagrāvi 0:4 Liverpūles vienību derbijā trešdien. It kā vajadzētu būt milzīgam niknumam, jo tieši tādi pēc bezcerīgā zaudējuma ir komandas līdzjutēji. Bet varbūt komanda ir kā balons, kam redzot vispārējās sezonas tendences, kas nav iepriecinošas, arvien turpinās gaisa noplūde... Liverpūles klubam atliek cerēt, ka Manchester United turpinās Premjerlīgā iemīto taciņu slikti spēlēt izbraukumā. Ja mājās Sarkanie velni punktus krāj labāk par visiem, tad viesos bilance ir negatīva, vai tas ir uzvaru un zaudējumu rādītājs, vai gūto un ielaisto vārtu starpība. Bet to visu Tu uzzināsi tikai tad, ja maču nepalaidīsi garām!”

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Gan Crystal Palace, gan Watford Anglijas kausa pusfināļs ir nozīmīgs sasniegums un iespēja iekrāsot šo sezonu krietni gaišākās krāsās. It īpaši tas attiecināms uz Palace, kas kopš janvāra vairs nespēj parādīt tik saturīgu sniegumu un kauss var šo sezonu agriezt kājām gaisā, pat neskatoties uz blāvo sniegumu Premjerlīgā.”

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Manchester City ir ļoti sarežģīts kalendārs un izšķirošie mači Premjerlīgā mijas ar Čempionu līgas pusfināla spēlēm. Stoke City ir ciets rieksts un punkti būs ļoti vajadzīgi, lai noturētu 4. vietu Premjerlīgā. Interesanti būs paskatīties ar kādu sastāvu spēlēs Mančestra, un ko būs pietaupījis pusfinālam Manuels Pelegrīni.”

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Newcastle United galvenajam trenerim Rafaelam Benitesam šī viesošanās Anfield Road arēnā ir divtik īpaša - vispirms jau tā ir atgriešanās Liverpūlē, kur spānis savulaik aizvadīja savas karjeras spožākās dienas, un vēl United jālien kaut no ādas, bet jāaizķeras aiz punktiem, lai sezonas beigās Ņūkāsla nenonāktu starp tām trim komandām, kas izkrīt uz Čempionāta līgu. Uzdevums nav no vieglajiem, jo, spoži aizvadot sezonas noslēgumu, Liverpool vēl ir iespēja pacīnīties par pirmo piecinieku, kas dod vietu nākamās sezonas Eirokausos. Sezonas pirmajā pusē Ņūkāslā United uzvarēja ar 2:0, bet pa šo laiku abas komandas nomainījušas trenerus, tāpēc šās spēles iznākums ir intriga, kuras atrisinājums būs zināms tikai sestdienas pēcpusdienā.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Šīs sezonas premjerlīgas brīnumam Leicester City atkāpšanās ceļa vairs nav - karts mačs ir zelta vērtē. Lai arī Swansea nebūt nav vadošā līgas komanda, Lesterai viegli tik ļoti nepieciešamie trīs punkti nekādā ziņā nenāks. Lielākā problēma ir tā, ka mājiniekiem nevarēs palīdzēt uzbrukuma līderis Džeimijs Vardijs, kuram jāizcieš diskvalifikācija. Tāpat psiholoģiskais spiediens nenāk par labu, jo visi saprot, ka reāli var izcīnīt Premjerlīgas titulu. Labās ziņas Klaudio Ranjēri komandai, ir tās, ka Swansea spēlē ļoti nestabili, bet pēdējā mačā ar 0:3 piekāpās vienai no pastarītēm Newcastle United. Ja Lesteras vienība nospēlēs savā līmenī, viņiem būtu jāuzvar - un tas būtu ļoti plats solis pretīm titulam.”

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Tottenham Hotspur vēl nav izsapņjusi savu sapni par Premjerlīgas titulu. Vien nieka 5 punkti viņus šķir no Leicester City, un zinot to, cik sarežģīts kalendārs atlikušājās spēlēs ir Lesterai, tad sapnis vēl nav zudis un mēs varēsim redzēt augstākās kvalitātes futbolu ar milzīgu azartu un degsmi.”

Anglijas kausa spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

Sestdien, 23.aprīlī 19:10 Everton – Manchester United
Svētdien, 24.aprīlī 20:15 Crystal Palace – Watford

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

Sestdien, 23.aprīlī 14:40 Manchester City – Stoke City
Sestdien, 23.aprīlī 16:55 Liverpool – Newcastle United
Sestdien, 23.aprīlī 21:15 Bournemouth – Chelsea
Svētdien, 24.aprīlī 16:05 Sunderland – Arsenal
Svētdien, 24.aprīlī 18:10 Leicester City – Swansea City
Pirmdien, 25.aprīlī 21:55 Tottenham Hotspur – West Bromwich Albion

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja