Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Aizliegtās frāzes basketbola izlasē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Vārds "kļūdas" bija viens no tiem, kuru Eiropas basketbola čempionāta laikā un tā sagatavošanās posmā treneri neizmantoja - tā, viesojoties TV6 iknedēļas raidījumā "Overtime TV" atklāja izlases treneris, par spēlētāju psiholoģisko gatavību atbildīgais Mārtiņš Martinsons. Viņš, norāda, ka no komandas iekšpuses skatoties, izlase progresējusi, bet izšķirošajā spēlē par septīto vietu, izlases spēlētāji nav paguvuši atjaunot pozitīvās emocijas. Aizraujošu stāstu par spēlētāju emocionālo sagatavošanu skaties pievienotajā video failā - tajā intervijas pilnā versija.

Tāpat, šīs nedēļas "Overtime TV" viesojās Latvijas izlases motokrosisti, kas nedēļas nogalē piedalīsies Nāciju Kausā - Matīss Karro un Dainis Ivanovs. Viņi studijā ne tikai veidoja " saulītes", bet arī stāstīja kāpēc nolēkt no trešā stāva, viņiem vienmēr ir jābūt gataviem.

Savukārt Valdis Valters analizē Latvijas basketbolistu sniegumu Eiropas čempionātā, bet "Skonto" futbola komandas galvenais treneris Temazs Pertija emocionāli aizstāv Latvijas basketbolistus.

Raidījumu pilnībā skaties SKATIES
#OvertimeTV
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2015-09-22 00:30, pirms 9 gadiem
taa tante maak muti aizstaisiit,visu laiku fonaa ar muti valjaa

     [+] [-]

, 2015-09-23 00:03, pirms 9 gadiem
MM met0des plikas, salīdzinot ar to, ko jau 30 gadus zina un pieredzējis VV

MM protams iespaidoja negatīvi, mest 25 truļus katrā spēlē garām
varēja redzēt, kuru var vadīt (Streļķis, Bertijs), kuru ne (telefons), kurš attopas (Timma)

Nedod, ja Bagijs spēlēs marinēja Meieru un Telefonu, balstoties uz ... "sarunu"