Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "Copa America" izšķirošās spēles

Andrejs Siliņš

VSB piedāvā "Copa America" izšķirošās spēles
Čīles izlase
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Copa America futbola turnīra izšķirošās spēles: pusfinālus ASV – Argentīna un Kolumbija – Čīle, kā arī spēli par trešo vietu un finālu.

Copa America simtgades turnīra pusfinālos ASV tiksies ar Argentīnu un Kolumbija ar Čīli. Viasat Sport Baltic komentētāji par favorītiem iekļūšanai finālā uzskata Lionela Mesi un Serhio Agvero vadīto Argentīnu un Čīli, kuras uzbrucēji Eduardo Vargass un Aleksis Sančess kopā guvuši 9 vārtus, ceturtdaļfinālā palīdzot Čīlei sagraut Meksiku ar 7:0!

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“ASV ir sasniegusi to, ko cerēja pirms Copa America kausa izcīņas un ir iekļuvusi pusfinālā, bet apetīte rodas ēdot un Jirgens Klinsmans tic, ka viņa komanda ir spējīga pārsteigt pasauli un apspēlēt Argentīnu, kuras sastāvs ir čempionu cienīgs. Mesi un Agvero ir vārdi, kas futbola sabiedrībā komentārus neprasa un Argentīna pēc zaudējumiem pēdējo divu gadu finālos Pasaules un Amerikas kausā, šogad vēlas izjust triumfa garšu. ASV būs vajadzīga perfekta disciplīna un veiksme, lai pārspētu teicami spēlējošo Argentīnu un nokļūtu finālā.”

Aivars Zahārovs Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Kolumbijas izlase lieliski sāka turnīru, uzvarot mājiniekus ASV un jau ar pirmo spēli piesakoties uz augstu vietu. Tomēr pēdējie mači vairs nav bijuši tik veiksmīgi - zaudējums Kostarikai un neizšķirts pamatlaikā pret Peru. Savukārt, Čīles valstsvienība gluži otrādi - sāka ar zaudējumu Argentīnai 1:2, taču pēc tam sniegums uzlabojās un izcīnītas trīs uzvaras pēc kārtas, ceturtdaļfinālā ar 7:0 sabradājot arī vienu no turnīra favorītēm Meksikas izlasi. Ņemot vērā rezultātu tendenci, par favorītiem gribētu uzskatīt pagājušā gada Copa America čempioni Čīli, tomēr arī kolumbiešiem ir laba un ambicioza komanda, kas spējīga sasniegt rezultātu un pret čīliešiem nav izjutuši zaudējuma rūgtumu jau vairāk kā piecus gadus. Tā, ka šis mačs solās būt ļoti aizraujošs!”

Copa America turnīrs kanālā VSB:

Trešdien, 22.jūnijā 03:55 ASV – Argentīna
Ceturtdien, 23.jūnijā 02:55 Kolumbija – Čīle
Svētdien, 26.jūnijā 02:55 Spēle par 3.vietu
Pirmdien, 27.jūnijā 02:55 Fināls

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2016-06-21 19:11, pirms 8 gadiem
papildinājums naktssargu līgai

     [+] [-]

, 2016-06-21 19:56, pirms 8 gadiem
VSB nepiedāvā "EURO 2016" spēles, bet piedāvā to, kas notiek nakts vidū.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-21 21:05, pirms 8 gadiem
wildo rakstīja: VSB nepiedāvā "EURO 2016" spēles, bet piedāvā to, kas notiek nakts vidū.
Mosk tpc ka tiesibas uz euro radisanu ir LTV????????????
???????

????