Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanālā VSB Anglijas Premjerlīgas 17. kārtas spēles

Andrejs Siliņš

Kanālā VSB Anglijas Premjerlīgas 17. kārtas spēles
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic (VSB) piedāvā Anglijas Premjerlīgas 17.kārtas spēles: Manchester City – Crystal Palace, Aston Villa – Manchester United, Southampton – Everton, Newcastle United – Sunderland, Liverpool – Arsenal un Stoke City – Chelsea.

No Anglijas Premjerlīgas šobrīd astoņiem labākajiem klubiem, 17.kārtas spēlēs kanālā VSB varēs vērot septiņu komandu mačus. Sestdien Manchester City savā laukumā tiksies ar Crystal Palace, bet Manchester United Izbraukumā spēlēs ar Aston Villa. Southampton savā laukumā mačā ar Everton centīsies apturēt četru zaudējumu sēriju.

Svētdien uzmanības centrā būs Liverpūle, kur Anfield stadionā tiksies Liverpool un Arsenal. Newcastle, kas vienubrīd uzvarēja piecas spēles pēc kārtas, bet pēdējos četros mačos piedzīvojuši divus zaudējumus, tiksies ar Sunderland. Visbeidzot pirmdien, kārtas pēdējā spēlē turnīra līderi Chelsea izbraukumā spēlēs ar Stoke City.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Manchester City Premjerlīgā izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas un arī savstarpējos dueļos ar Crystal Palace šai vienībai ir sešu uzvaru sērija. Vai tiešām viesiem šajā spēlē nav nekādu izredžu pārsteigt čempionāta vicelīderus? To uzzināsim 17. kārtas atklāšanas mačā!”

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Newcastle United fani, protams, ir neapmierināti ar pēdējo komandas spēli, kad bezcerīgi ar 0:4 Anglijas Līgas kausa izcīņā tika zaudēts Tottenham Hotspur, tomēr viss nav tik slikti. Proti, sastāvā varētu atgriezties vienības rezultatīvākais spēlētājs Papiss Sisē. Tieši uzbrukums pēdējā laikā ir bijis Alana Perdjū vadītās komandas vājais punkts, par ko liecina arī rezultātu summa pēdējās divās spēlēs - 1:8. Sliktās ziņas Newcastle līdzjutējiem ir arī Perdjū bilance pret Sunderland savā laukumā - trīs spēlēs divi zaudējumi un neizšķirts. Tomēr šis mačs varētu šo nelāgo statistiku uzlabot - pie nosacījuma, ja vadošie United spēlētāji būs gatavi spēlēt.”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Liverpool, kas ierindojas klubam nepieklājīgi zemajā 11. vietā, savās mājās šosezon uzvarējusi tikai trijās no astoņām spēlēm. Taču arī Arsenal šogad nespīd – pagaidām tikai trīs uzvaras viesos. Un tomēr, abu vienību savstarpējo spēļu bilance Premjerlīgā pēdējā laikā labāka bijusi Londonas komandai – iepriekšējās 14 cīņās svinētas piecas uzvaras, kamēr Liverpool – tikai divas. Pārējās spēles beigušās neizšķirti – rezultāts, kas svētdien neapmierinās nevienu no slavenajiem klubiem!”

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Stoke City šosezon uzvarējuši Manchester City, Arsenal un Tottenham Hotspur, kas Chelsea var darīt uzmanīgus pirms tikšanās ar “podniekiem”, kā arī tas, ka pagājušajā sezonā "pensionāri" Stoukā pie Trentas piedzīvoja zaudējumu. Chelsea pēc sezonas pirmā zaudējuma 15.kārtā, nākamajās trijās visu turnīru spēlēs izcīnījuši trīs uzvaras, kas Stoke City var darīt uzmanīgus pirms tikšanās ar Chelsea. Stoke City zaudējuši tikai vienā no pēdējām piecām Premjerlīgas mājas spēlēm, kamēr Chelsea uzvarējuši tikai divās no pēdējām piecām izbraukuma spēlēm. Stoke City ir cerība uz punktiem, Chelsea ir nepieciešamība pēc punktiem. Intriga!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

• Sestdien, 20.decembrī 14:40 Manchester City – Crystal Palace
• Sestdien, 20. decembrī 16:55 Aston Villa – Manchester United
• Sestdien, 20. decembrī 19:00 Southampton – Everton
• Svētdien, 21. decembrī 15:30 Newcastle United – Sunderland
• Svētdien, 21. decembrī 18:00 Liverpool – Arsenal
• Pirmdien, 22.decembrī 21:55 Stoke City – Chelsea