Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanālā VSB Anglijas Premjerlīgas 5.kārtas spēles

Andrejs Siliņš

Sestdien, 20.septembrī, un svētdien, 21.septembrī „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā sešas Anglijas Premjerlīgas 5.kārtas spēles: Aston Villa – Arsenal, West Ham United – Liverpool, Queens Park Rangers – Stoke City, Manchester City – Chelsea, Leicester City – Manchester United un Everton – Crystal Palace.

Anglijas Premjerlīgas 5.kārtas centrālajā spēlē čempioni Manchester City tiksies ar līderiem Chelsea. Manuela Pelegrini City pirmajās četrā kārtās izcīnījusi divas uzvaras, ar 0:1 zaudējusi Stoke, un spēlējusi neizšķirti 2:2 ar Arsenal. Chelsea ir vienīgais klubs, kas pirmajās spēlēs izcīnījis tikai uzvaras. Turklāt pretēji piesardzīgajām prognozēm par neapšaubāmu Chelsea uzbrukuma līderi kļuvis Djego Košta, kurš guvis 7 vārtus. Manchester City uzbrucējs Serhio Agvero rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ir 2.vietā, bet tikai ar 3 vārtiem. Manchester United klubam pēc pārliecinošās uzvaras iepriekšējā kārtā pār Queens Park Rangers, svētdien izbraukumā tiksies ar Leicester City. VSB pārraidīs arī Aston Villa – Arsenal, West Ham United – Liverpool, Queens Park Rangers – Stoke City un Everton – Crystal Palace.

VSB komentētājs Oskars Morozovs: “Spēle pret West Ham United var kļūt liverpūliešiem par labu atspēriena punktu snieguma uzlabošanai. Londonas klubs sezonu sācis nestabili, taču Liverpool ir piedzīvojis vērā ņemamas pārmaiņas, jo komandu pametis pērnās sezonas līgas rezultatīvākais Luiss Suaress, un tas Brendana Rodžersa komandai ir nopietns zaudējums. Traumu sezonas sākumā guvis arī Daniels Staridžs, tāpēc visa vārtu gūšanas atbildība gulstas uz Mario Balotelli pleciem, kurš Eiropas līgas spēlē guva savus pirmos vārtus jaunajā komandā. United šosezon zaudējuši abās spēlēs, tiekoties ar spēcīgāku pretinieku, un pagaidām vēl tikai cenšas iemācīties spēlēt Sema Elardaisa komandas vadībai apsolīto uzbrukuma futbolu.”

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: “Iepriekšējā sezonā Chelsea uzvarēja abās savstarpējās spēlēs, tātad – arī Etihad stadionā, kas Manchester City komandai Premjerlīgā bija vienīgais zaudējums savu skatītāju priekšā. Protams, ka tas grauž... Arī šogad mājiniekus gaida smags eksāmens – apturēt Djegu Koštu, kurš ar septiņiem vārtiem pirmajās četrās kārtās pieteicies par jauno Chelsea snaiperi. Manchester City pretī liks Serhio Agvero, tāpēc viena no intrigām būs tieši uzbrucēju duelī - kurš kuru?.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

• Sestdien, 20.septembrī 17:15 Aston Villa – Arsenal
• Sestdien, 20.septembrī 19:25 West Ham United – Liverpool
• Sestdien, 20.septembrī 21:30 Queens Park Rangers – Stoke City
• Svētdien, 21.septembrī 17:55 Manchester City – Chelsea
• Svētdien, 21.septembrī 20:00 Leicester City – Manchester United
• Svētdien, 21.septembrī 21:50 Everton – Crystal Palace

     [+] [-]

, 2014-09-19 15:48, pirms 10 gadiem
velns, svētdien 18.00 teātris