Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "Dinamo" spēles pret CSKA un "Severstal"

Rolands Eliņš

VSB piedāvā "Dinamo" spēles pret CSKA un "Severstal"
Linuss Videls, Andris Džeriņš un Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Viasat Sport Baltic" (VSB) šonedēļ piedāvā Rīgas "Dinamo" spēles ar Maskavas CSKA un Čerepovecas "Severstal". Kanāls VSB pārraidīs arī Artūra Kuldas Ufas "Salavat Yulaev" mačus ar Oskara Bārtuļa Astanas "Barys" un Omskas "Avangard". Baudiet KHL spēles kanālā VSB!

Šonedēļ Rīgas Dinamo aizvadīs divas izbraukuma spēles – ar visas līgas līderiem Maskavas CSKA un konkurentiem par vietu Gagarina kausa izcīņā Čerepovecas "Severstal". Maskavas CSKA pēdējās trijās spēlēs ir piedzīvojusi divus zaudējumus mačos ar Sanktpēterburgas SKA un Helsinku "Jokerit". Minimālu uzvaru CSKA svinēja mačā ar vēl vieniem rīdzinieku konkurentiem cīņā par vietu labāko astotniekā Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Rīdzinieki jau septiņās spēlēs pēc kārtas ir tikuši pie punktiem un turpina izmisīgu cīņu par vietu Gagarina kausa izcīņā. Tikmēr nākamie pretinieki Maskavas CSKA šo uzdevumu nu jau kādu laiku atpakaļ ir izpildījuši, bet tagad mēģina nosargāt visas līgas līderpozīcijas. Dinamo iepriekšējā spēlē nodemonstrēja raksturu un atspēlēja divus vārtus pret "Torpedo", tiekot pie ļoti svarīgiem punktiem, kamēr CSKA cieta zaudējumu viesos pret Helsinku "Jokerit", kurš bija jau otrais pēdējās trīs spēlēs.

Kā norāda CSKA komandas galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs, kritumi ir neizbēgami, arī līderi kādreiz nogurst un viņiem jādod atpūta. Tas gan nepadara "Dinamo" dzīvi vieglāku, jo CSKA sastāva dziļums ir krietni lielāks kā mūsējiem un, lai tiktu pie punktiem arī šajā mačā, dinamiešiem būs jādemonstrē savs labākais hokejs un cīnītāju gars.“

KHL spēles kanālā VSB

LaiksSpēle
Pirmdien19.janvārī 14:55Astanas Barys – Ufas Salavat Yulaev
Otrdien 20.janvārī 18:25Maskavas CSKA – Rīgas Dinamo
Trešdien 21.janvārī 14:55Omskas Avangard – Ufas Salavat Yulaev
Ceturtdien 22. janvārī 17:55Čerepovecas Severstal – Rīgas Dinamo

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa ”Viasat” sabiedrisko attiecību vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-19 15:49, pirms 9 gadiem
Raksta jēga !? Uzvērt to, ka ir VSB ... un ka viņi ir tik labiņi, ka mēs abonējot varam skatīties hokeju .. !? nu Come'on !

  +3 [+] [-]

, 2015-01-19 15:55, pirms 9 gadiem
Pa LTV7 hokeju skatities bija labak- par velti un visas speles! A tagad jamaksa lai redzetu majas speles un izbraukumu vispar redzet nevar vai jamekle interneta kadu striimu kas rada!

  +2 [+] [-]

, 2015-01-19 15:59, pirms 9 gadiem
Spēle pret severstaļ nav 19. janvārī.. 22. janvārī. Nemāniet lasītājus, aiz pārsteiguma gandrīz no darba aizskrēju..

  +1 [+] [-]

, 2015-01-19 16:12, pirms 9 gadiem
Vispār jau loģiski būtu otrādi, ka VSB rāda mājas spēles un izbraukuma spēles rāda TV6 un TV5.
Tāpat neesmu varējis saprast kāpēc spēles jāreklamē, kā iespēja paskatīties uz kaut kādiem labākajā gadījumā Čehijas, Somijas vai Krievijas izlašu kandidātiem, Štepanekiem un citiem zvēriem. Nemaz nerunāsim par to, ka diez gan dīvaini, ir spēļu pārtraukumos rādīt zaudēto spēļu fragmentus, vai tad tiešām VSB pats nevar sataisīt RD spilgtāko momentu hailaitus? NBA danku video laikam neviens nav skatījies...

  -1 [+] [-]

, 2015-01-19 16:33, pirms 9 gadiem
Tad kad Dinamo Rīga spēles radija pa LTV 7, tad vairāk cilvēki varēja sekot līdz,un tai skaitā vairāk bija atbalsts pie tv, un arēnā.Tagad kam nav VSB var redzēt tikai mājas spēles, kas nozīme ,ka vairums, zūd mazāk intereses par dinamo. Nedomāju ka VSB ''baigi'' diži nopelnīja uz šā reiķina.
Laikam bezcerīgi cerēt uz to, ka pa tv, kam nav VSB, varēs redzēt izbraukuma spelēs, vairak kā līdz šim skatītāju.