Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Lipmans: ""Grindeks" ir par mazu, lai būtu nopietns "Dinamo" sponsors!"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Šodien, pārņemot TV6 iknedēļas sporta apskata "Overtime TV" vadības grožus, Latvijas hokeja federācijas ilggadējais vadītājs Kirovs Lipmans skaidro kādēļ viņam piederošais uzņēmums Grindeks nesponsorē Rīgas Dinamo komandu. Viņaprāt, šis uzņēmums ir pārāk mazs, lai būtu Latvijas hokeja komandu flagmaņa nopietns sponsors.

Tāpat šīs dienas raidījumā viesojas Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, kurš atzīst, ka arī pēc ļoti sāpīgā zaudējuma Nīderlandes izlasei, vēl nav gatvs beigt spēlēt. Tomēr galvā jau esot plāns par palikšanu Latvijas futbola sistēmā.

Šodien arī tiks noskaidrots kā naudu ārpus hokeja pelna Oļegs Sorokins, kur palicis Valdis Valters un vai viedais Guntis ir smēķējis marihuānu.

Tas un daudz kas cits jau šovakar 22:05 kanālā TV6 un TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-18 20:57, pirms 9 gadiem
Gorkšam vieta FK Liepāja jau ir rezervēta. Laipni lūgts!

  -1 [+] [-]

, 2014-11-18 23:31, pirms 9 gadiem
Nevis Grindeks par mazu,bet vecais krampis par skopu.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-18 23:34, pirms 9 gadiem
norins rakstīja: Nevis Grindeks par mazu,bet vecais krampis par skopu.
nafig viņam būtu Grindeksa nauda šitā jāizklekerē??? Tas būtu nejēdzīgākais naudas tēreēšanas gadījums visā Grindeksa vēsturē. (un pat ne tikai Grindeksa, bet, iespējams, visa Latvijas biznesa vēsturē)

     [+] [-]

, 2014-11-18 23:54, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: nafig viņam būtu Grindeksa nauda šitā jāizklekerē??? Tas būtu nejēdzīgākais naudas tēreēšanas gadījums visā Grindeksa vēsturē. (un pat ne tikai Grindeksa, bet, iespējams, visa Latvijas biznesa vēsturē)
Briva vieta reklāmai,sarakstot Grindeks uz pieres un pakaļām,vares nest savu aspirīnu tēlu krievzemes plašajās ārēs.jebkurā gadījumā,lai kāds klubs pastāvētu,vai tas VEF,vai tas Dinamo,tad kadam tā nauda ir jaizklekere.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-18 23:58, pirms 9 gadiem
norins rakstīja: Briva vieta reklāmai,sarakstot Grindeks uz pieres un pakaļām,vares nest savu aspirīnu tēlu krievzemes plašajās ārēs.jebkurā gadījumā,lai kāds klubs pastāvētu,vai tas VEF,vai tas Dinamo,tad kadam tā nauda ir jaizklekere.
Nja... ar īpašu intelektu un saprātu Tu neizcelies...

No tā vien, ka kādam uz pakaļas (kā Tu raksti) uzkleibēs uzrakstu Aspirīns vai Grindekss, Krievijā Grindeksa noiets NEPALIELINĀSIES.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-19 00:04, pirms 9 gadiem
norins rakstīja: Briva vieta reklāmai,sarakstot Grindeks uz pieres un pakaļām,vares nest savu aspirīnu tēlu krievzemes plašajās ārēs.jebkurā gadījumā,lai kāds klubs pastāvētu,vai tas VEF,vai tas Dinamo,tad kadam tā nauda ir jaizklekere.
Lai tikai atpelnītu tos izgāztos miljonus, tad pateicoties reklāmām uz RD ķiverēm, viņam zāles jāpārdod par summu kas ir 10 reizes lielāka nekā iztērēta priekš Dinamo. Tas nozīmē ja iedod 10 miljonus, zāles krievijā jāpārdod par 100 miljoniem, bet Grindeks apgrozijums vispār pēdējos gados ir ap 110 miljoniem. Takā Tu veltīgi brauc Kiram virsū, visu viņš pareizi pateica, viņi ir par mazu.

     [+] [-]

, 2014-11-19 00:06, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Nja... ar īpašu intelektu un saprātu Tu neizcelies...

No tā vien, ka kādam uz pakaļas (kā Tu raksti) uzkleibēs uzrakstu Aspirīns vai Grindekss, Krievijā Grindeksa noiets NEPALIELINĀSIES.
Vēl jo vairāk ja krieviem ir pilns ar lētām zālēm.

     [+] [-]

, 2014-11-19 00:07, pirms 9 gadiem
Agris 77 rakstīja: Lai tikai atpelnītu tos izgāztos miljonus, tad pateicoties reklāmām uz RD ķiverēm, viņam zāles jāpārdod par summu kas ir 10 reizes lielāka nekā iztērēta priekš Dinamo. Tas nozīmē ja iedod 10 miljonus, zāles krievijā jāpārdod par 100 miljoniem, bet Grindeks apgrozijums vispār pēdējos gados ir ap 110 miljoniem. Takā Tu veltīgi brauc Kiram virsū, visu viņš pareizi pateica, viņi ir par mazu.
bez tam, uzkleibējot uz Dinamo vai VEFa tās reklāmas, primāri tā jau būtu reklāma Latvijas nevis Krievijas tirgum, Krievijas auditoriju tā sasniegtu minimāli...

  -1 [+] [-]

, 2014-11-19 00:14, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: bez tam, uzkleibējot uz Dinamo vai VEFa tās reklāmas, primāri tā jau būtu reklāma Latvijas nevis Krievijas tirgum, Krievijas auditoriju tā sasniegtu minimāli...
Arī fakts, no tā ka katrs krievijas hokeja fans pāris reizes gadā redzēs Grindex reklāmu, diez vai tur sāksies masu psihoze pēc Kiras tabletēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-19 08:06, pirms 9 gadiem
alfredo rakstīja: Vispār jau farmācijā uzcenojums ir ap 1000% sākot....
Bet labāk lai sv Juris nosauc par Rīgas Coca cala😉
Uzcenojums iespējams visos zāļu realizācijas posmos (ražošanā, vairumtirdzniecībā, mazumtirdzniecībā) pat vairākas reizes sastāda 100%, bet gala peļņa kā jau daudzviet grozās ap 10%.
Biržas ziņas / Informācija par...
Farmācijā ir ļoti augstas dažādas blakus prasības, kas arī dārgi izmaksā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja