Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas pirmās "play-off" spēles

VSB un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas pirmās "play-off" spēles
"Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti
Foto: AFP/Scanpix

Otrdien, 17. februārī, un trešdien, 18. februārī, "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmās spēles: "Paris Saint-Germain" – "Chelsea", "Shakhtar" – Minhenes "Bayern", "Basel 1893" – "Porto", "Schalke 04" – Madrides "Real". Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālos VSB un TV6!

Šonedēļ ar četrām spēlēm sākas UEFA Čempionu līgas izslēgšanas turnīrs. Francijas čempioni "Paris Saint-Germain" astotdaļfināla pirmajā spēlē savā laukumā tiksies ar Anglijas Premjerlīgas līderiem Londonas "Chelsea". Pagājušās sezonas Čempionu līgas uzvarētāji Madrides "Real" viesosies pie Gelzenkirhenes "Schalke 04", ko pirms gada astotdaļfināla pirmajā spēlē "Veltins-Arena" stadionā uzvarēja ar 6:1. Minhenes "Bayern" Ļvovā spēlēs ar Doņeckas "Shakhtar" un "Basel 1893" savā laukumā tiksies ar "Porto".

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Iepriekšējā sezonā abas komandas tikās ceturtdaļfinālā. Lai arī toreiz PSG mājās uzvarēja ar 3:1, tālāk tika Anglijas futbola smagsvars, pateicoties panākumam ar 2:0 atbildes spēlē savā laukumā. Domājams, "Saint-Germain" tas dos papildus niknumu. Favorīte šajā duelī gan ir "Chelsea", kas šosezon lieliski spēlē Premjerlīgā, ko nevar teikt par parīziešiem Francijas čempionātā. Lai arī komandai 25 spēlēs ir tikai divi zaudējumi, tā ārkārtīgi bieži – kopā 10 mači – spēlējusi neizšķirti, kamdēļ ieņem tikai trešo vietu tabulā.”

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: “Skaudrā realitāte ir tāda, ka Doņeckas komandai kara apstākļu dēļ (pilsētas lidosta jau kādu laiku ir nolīdzināta līdz ar zemi) šī spēle būs jārīko Ļvovā. "Shakhtar" tagad ir bijuši pagarās ziemās brīvdienās un šajā pārī pilnīgi noteikti viņi nav favorīti. Pieredzējušais komandas treneris Mirča Lučesku norāda, ka lai pārvarētu šo kārtu, viņa futbolistiem laukumā būs jākļūst par īstiem varoņiem. Komanda ir interesanta ar to, ka tajā ir 13 (!) brazīliešu leģionāri. Tikmēr Minhenes "Bayern" pirms gaidāmās spēles Bundeslīgā ir "iesildījušies" ar 8-0 uzvaru pār Artjoma Rudņeva pārstāvēto HSV aizvadītajā nedēļas nogalē.”

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: “Lieki bilst, ka šai Vācijas komandai izlozē nav paveicies... Darīšana tomēr ar pašreizējiem Eiropas un arī pasaules čempioniem! Arī pagājušajā sezonā abas tikās astotdaļfinālā, un toreiz divu spēļu summā "Real" bija pārāks ar 9:2... Turklāt Gelzenkirhenē tika uzvarēts ar 6:1, Madrides komandai kļūstot par pirmo turnīra vēsturē, kas izslēgšanas spēlē viesos spējusi iesist sešus vārtus. Toreiz pa divām reizēm katrs izcēlās Benzemā, Beils un Ronaldu! Lai arī "Real" sniegumā šobrīd, šķiet, ir neliela krīze, tam nevajadzētu būt šķērslim ielikt pamatus uzvarai divu spēļu summā jau pirmajā mačā...”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā VSB:
• Otrdien, 17. februārī 21:35 "Paris Saint-Germain" – "Chelsea"
• Otrdien, 17. februārī 23:45 "Shakhtar" – Minhenes "Bayern"
• Trešdien, 18. februārī 22:25 "Basel 1893" – "Porto"
• Trešdien, 18. februārī 23:45 "Schalke 04" – Madrides "Real"

UEFA Čempionu līgas spēle kanālā TV6:
• Trešdien, 18. februārī 21:30 "Schalke 04" – Madrides "Real"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2015-02-17 13:09, pirms 9 gadiem
Go Chelsea!
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.