Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Anglijas Līgas kausa spēles

VSB piedāvā Anglijas Līgas kausa spēles
Brendans Rodžerss
Foto: PA Wire/Press Association Images

Otrdien, 16. decembrī, un trešdien, 17. decembrī, "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā trīs no četrām Anglijas Līgas kausa ceturtdaļfināla spēlēm: "Derby County" – "Chelsea", "Tottenham Hotspur" – "Newcastle" un "Bournemouth" – "Liverpool". Nenokavējiet Anglijas Līgas kausa spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Trijās Anglijas Līgas kausa ceturtdaļfināla spēlēs savā starpā tiksies četri Premjerlīgas klubi un divas vadošās "Championship" līgas komandas "Derby County" un "Bournemouth". Ja "Derby" būs jāspēlē ar Premjerlīgas līderiem un labā formā esošo "Chelsea", tad "Bournemouth" savā laukumā tiksies ar "Liverpool", kas pēdējās septiņās līgas spēlēs piedzīvojuši četrus zaudējumus. Trešajā mačā tiksies kaimiņi Premjerlīgas tabulā "Tottenham Hotspur" un "Newcastle".

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Līdz aizvadītajai nedēļas nogalei, "Derby County" atradās "Championship" līgas turnīra tabulas pirmajā vietā, un, neraugoties uz neveiksmi pret Middlesbrough, komanda joprojām ir viens no galvenajiem pretendentiem cīņā par ceļazīmi uz Premjerlīgu nākamajā sezonā. Spēle pret "Chelsea" būs labs "stiprības tests", un, ņemot vērā intriģējošo izaicinājumu, šī brīža kondīciju un savu skatītāju atbalstu (33 500), mačs solās būs ļoti interesants. Neraugoties uz fonu, favorīts tāpat šajā pārī ir un paliek "Chelsea", bet, ja Mourinju pārlieku aizrausies ar spēlētāju rotāciju un līdz galam nenoskaņos savējos pamatīgai cīņai, spēlēs iznākums var būt ari nelabvēlīgs "Chelsea" komandai. Interesanti, ka "Derby" galvenais treneris Stīvs Maklarens kādu laiku šādā postenī ir arī Anglijas izlasē!"

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Līgas kausa izcīņa komandas savedusi kopā brīdī, kad tās atrodas tieši blakus arī Anglijas Premjerlīgas tabulā, tās šķirot vien punktam. Tabulā augstāk ir "Tottenham Hotspur", taču oktobra beigās, kad šīs komandas tikās "White Hart Lane" stadionā, kur spēle notiks arī šoreiz, uzvarēja Ņūkāslas komanda. Toreiz viesiem tā bija pirmā uzvara izbraukumā kopš marta... Protams, mājiniekiem būs vēlme revanšēties."

Toms Prāmnieks, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Līgas kausa 1/4 finālā "Liverpool" lūkos uzspodrināt savu katastrofālo sezonu ar panākumu līgas kausā pret futbola klubu "Bournemouth". Bornmutas klubs šobrīd ir spēcīgākais "Championship" turnīrā un ir kandidāts uz spēlēšanu Anglijas Premjerlīgā nākošgad, savukārt "Liverpool" ne tuvu nav tajā labākajā noskanojumā, un komandas treneris Brendans Rodžerss manāmi netiek galā ar savu komandu, un komandas sniegumā nav vērojams progress. Vēl viens pazemojums šajā sezonā var maksāt dārgi, un Rodžerss to saprot. Uzdevumu sarežģī arī tas, ka spēle norisināsies izbraukumā, un "Liverpool" izbraukuma spēles nav tā stiprā puse - 11 spēlēs izcīnītas tikai trīs uzvaras visos turnīros.”

Anglijas Līgas kausa spēles kanālā "Viasat Sport Baltic":
• Otrdien, 16. decembrī 21:40 "Derby County" – "Chelsea"
• Trešdien, 17. decembrī 21:40 "Tottenham Hotspur" – Newcastle"
• Trešdien, 17. decembrī 23:45 "Bournemouth" – "Liverpool"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja