Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Lakučs: "Štrombergs ir BMX fenomens"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Kopā ar savu atvasi, iespējamo 2024.gada olimpisko čempionu, TV6 iknedēļas sporta dzīves apskata "Overtime TV" studijā viesojas Māra Štromberga ilggadējais treneris Ivo Lakučs, kurš neslēpj, ka pēc elpas atvilkšanas vienam no otra, abi ir apņēmības pilni visu uzmanību veltīt trešās Olimpiskās medaļas izcīnīšanai pēc diviem gadiem Brazīlijā. Lakučs arī atklāja kādēļ savu audzēkni uzskata par fenomenu un pie kādiem nosacījumiem apsver sadarbības piedāvājumus no citu valstu izlasēm.

Tāpat šodien "Overtime TV" viesojas 2014.g. Latvijas labākā futboliste Olga Matīsa, kura atklāj kādēļ nevar būt izlases kapteine, kas pietrūkst Latvijas komandai cīņā pret igaunietēm un kādēļ viņas ikdiena saistīta ar skriešanu pakaļ problēmu pārņemtiem jauniešiem.

Guntim arī ienākušās jaunākās baumas no Dinamo Rīga nometnes, bet Valdis Valters jau šobrīd var pateikt kā Eiropas čempionātā basketbolā uzvarēt Lietuvu un konkrēti kuriem spēlētājiem tas būtu pa spēkam.

Tas un daudz kas cits jau šovakar 22:05 kanālā TV6 un TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +1