Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogales 8 sporta notikumi Sportacentrs.com tiešraidēs

Nedēļas nogales 8 sporta notikumi Sportacentrs.com tiešraidēs
Aleksandrs Fertovs un Roberts Uldriķis

Foto: RFS

Šajā nedēļās nogalē Sportacentrs.com piedāvās astoņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV kanālā.

Jau šodien atsāksies Synottip virslīgas. 12. kārtas spēles atklās līgas pastarīte SK Babīte/Dinamo, kura savā laukumā uzņems pašreizējos virslīgas līderus FK “Spartaks Jūrmala”. Iepriekšējā reizē, kad abas komandas tikās savā starpā SK “Babīte/Dinamo” parūpējās par pārsteigumu un nospēlēja 2:2 ar FK “Spartaks Jūrmala”. Tā arī pēdējā reize, kad SK “Babīte/Dinamo” izcīnīja punktu un pašlaik piedzīvo septiņu zaudējumu sēriju. Savukārt sestdien ilgi gaidītais Rīgas derbijs būs klāt. “Riga” FC uzņems principiālo pretinieci RFS. “Riga” FC pēc zaudējuma Latvijas kausa finālā ir pazaudējusi uzvaras garšu un jau trīs mačus pēc kārtas nospēlējusi neizšķirti, zaudējot vietu tabulā un noslīdot uz piekto vietu. RFS pēdējā laikā spēlē lieliski un pašlaik aizvada trīs uzvaru sēriju. Bet ar to nav bijis pietiekami, lai pakāptos augstāk pa tabulas kāpnēm un pašlaik atrodas sestajā vietā līgā. Toties uzvaras gadījumā abas komandas var ielauzties pat labāko trijniekā. Uzreiz pēc šīs spēles sāksies mačs starp FK “Jelgava” un FK “Metta/LU”. Jelgava ar 19 punktiem ieņem trešo vietu līgā, bet FK “Metta/LU” ar deviņiem punktiem ieņem priekšpēdējo septīto vietu līgā. Iepriekšējā kārtā, kad abas komandas tikās FK “Metta/LU” jau sestajā minūte atklāja spēles rezultātu, bet tad sekoja trīs bezatbildes vārti otrajā puslaikā un Jelgava svinēja uzvaru ar 3:1. Svētdien 12.kārta tiks noslēgta ar maču starp FK “Liepāja/Mogo” un FK “Ventspils”. Liepājā šonedēļ izziņo par spēcīgu papildinājumu - Jāni Ikaunieku. Viņš līdz sezonas beigām tiks izīrēts no Francijas augstākās līgas kluba FC “Metz” un paredzams, ka svētdien viņu jau varēs redzēt Liepājas sastāvā. Iepriekšējā reizē, kad abas komandas tikās spēlē beidzās ar rezultātu 1:1. Liepājai ir smags uzdevums priekšā, jo FK “Ventspils” ir labākā aizsardzība līgā un pēc aizvadītām 11 kārtām ir ielaidusi tikai piecus vārtus. Skaties 12.kārtas spēļu tiešraides Sportacentrs.com portālā kā arī Sportacentrs.com TV kanālā.

Sestdien Biķernieku trasē sāksies HGK Drift Challenge sacīkstes, kur sacentīsies viena no pasaulēs spēcīgākajiem driteriem, tostarp trīskārtējais ASV čempions Kriss Forsbergs un japāņu drifta leģenda Daigo Sato. Sacensībās sacentīsies ASV, Eiropas un Āzijas izlases. Šāda drifta smagsvaru cīņa Baltijā un pat Eiropā būs redzama pirmo reizi. Tepat Rīgā notiekošajai trīs kontinentu sadursmei sekos līdzi drifta fani visā pasaulē – sākot no Kalifornijas, ASV, līdz pat Tokijai Japānā. Sacensības būs iespējams redzēt tiešraidē Sportacentrs.com portālā.

Šis un vēl citas sporta tiešraides varēs vērot Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā. Ieskaties tiešraižu sarakstā un izvēlies sev interesantāko.

DatumsLaiksSporta veidsSpēleTV
16.06.201719.00FutbolsSK Babīte/Dinamo - FK Spartaks JūrmalaSportacentrs.com TV
17.06.201713.00DriftsHKG Drift Challenge
17.06.201714.00FutbolsSmiltene/BJSS- FK Progress/AFA OlaineSportacentrs.com TV
17.06.201715.30BMXEiropas čempionāta 9.posms
17.06.201717.00FutbolsRiga FC - RFSSportacentrs.com TV
17.06.201719.00FutbolsFK Jelgava - FK Metta/LUSportacentrs.com TV
18.06.201715.30BMXEiropas čempionāta 10.posms
18.06.201719.00FutbolsFK Liepāja/Mogo - FK VentspilsSportacentrs.com TV