Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

"Viasat" šosezon piedāvās visus 14 Dimanta līgas posmus

Rolands Eliņš

"Viasat" šosezon piedāvās visus 14 Dimanta līgas posmus
Elisone Fēliksa, Mo Farahs un Sallija Pīrsona preses konferencē Dohā
Foto: AFP/Scanpix

Vadošais satelīttelevīzijas pakalpojumu sniedzējs Baltijā Viasat paziņo, ka ir iegādājies ekskluzīvas tiesības translēt Dimanta līgas sacensības vieglatlētikā. Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic skatītājiem Baltijas valstīs piedāvās sekot līdzi visiem 14 līgas posmiem. Jau šonedēļ Viasat Sport Baltic translēs pirmos divus jaunās sezonas vieglatlētikas Dimanta līgas posmus Dohā un Šanhajā. Baudi vieglatlētiku kanālā Viasat Sport Baltic!

Jau šīs nedēļas nogalē risināsies pirmie divi posmi vieglatlētikas Dimanta līgā. Piektdien, 15.maijā Katarā, Dohas Qatar SC stadionā, un svētdien, 17.maijā Ķīnā, Šanhajas stadionā, kur pasaules labākie vieglatlēti aizvadīs pirmās divas sacensības. Dimanta līga pastāv kopš 2010.gada (pirms tam kopš 1998.gada bija Zelta līga). Pavisam Dimanta līgā šogad būs 14 posmi un sezona noslēgsies ar finālu Karaļa Boduēna stadionā Beļģijā.

Anatolijs Kreipāns, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pirmsolimpiskā sezona ir īpaši interesanta un vieglatlētika nav izņēmums – Dohā un Šanhajā startēs gan vairāki olimpiskie un pasaules čempioni, gan Eiropas čempioni, gan šā gada pasaules čempionāta uzvarētāji telpās, gan jaunie talanti, kuri sevi sāka pieteikt pagājušajā sezonā un turpinās to darīt tagad. Žēl, ka pleca traumas dēļ Dohā nebūs pasaules labākā kārtslēcēja Reno Lavilenī (Francija), toties būs, piemēram, olimpiskā čempione un triju pēdējo pasaules čempionātu uzvarētāja tāllēkšanā amerikāniete Britnija Rīze, kā arī sezonas līdere, viņas tautiete Tiana Bartoleta. Trīssoļlēkšanas sektorā atgriezīsies francūzis Tedijs Tamgo, bet Šanhajā, piemēram, redzēsim jaunāko olimpisko spēļu čempionu 400 m distances vēsturē Džeimsu Kirali no Grenādas.

Nav vērts turpināt uzskaitīt, ir vienkārši jāskatās, jo Dimanta līgas sacensības rit tikai divas stundas un šajā laikā, katrā no 14 posmiem, būs iespēja redzēt visīstākos sporta karalienes dimantus.”

Dimanta līgas sacensības vieglatlētikā kanālā VSB

• Sestdien, 16.maijā 00:00 Dimanta līga vieglatlētikā. Doha.
• Svētdien, 17.maijā 14:00 Dimanta līga vieglatlētikā. Šanhaja (tiešraide).

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2015-05-15 10:01, pirms 9 gadiem
Ar šo tenisu neaizvietosi...