Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Liepiņš

"Saulkrastu kokteilis", Virslīga un ne tikai Sportacentrs.com tiešraidēs

"Saulkrastu kokteilis", Virslīga un ne tikai Sportacentrs.com tiešraidēs
Artūrs Karašausks ved ''Liepāju'' cīņā
Foto: Raitis Supe

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvā sešas tiešraides, no kurām piecas būs iespējas redzēt arī kanālā Sportacentrs.com TV.

Sestdienas vakarā notiks Ergo Open pludmales volejbola piektais posms, kurš šoreiz norisināsies Saulkrastos. “Saulkrastu kokteilī” piedalīsies gandrīz visi spēcīgākie Latvijas pludmales volejbolisti, izņemot Aleksandru Samoilovu, kurš ārstē savainojumu. Tāpēc Jānis Šmēdiņš šoreiz spēlēs kopā ar Ingaru Ivanovu, kurš turnīros līdz šim ir piedalījies reti. Šī iemesla dēļ abiem turnīrā ticis otrais numurs. Ar turnīra pirmo numuru izsēts Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, bet kā trešie būs izsēti Edgars Točs un Rihards Finsters. Kā jau vienmēr dalībnieku pulkā būs arī lietuvieši ar Luku Kazdaili un Arnu Rumšēviču priekšgalā. Skaties sacensību tiešraidi Sportacentrs.com portālā un TV kanālā.

Svētdien, pēc 3 nedēļu pārtraukuma, atsāksies Synottip futbola virslīga. 14. kārtas pirmajā mačā FK “Jelgava” savā laukumā uzņems RFS. Iepriekšēja reizē, kad abas komandas tikās savā starpā FK “Jelgava” svinēja uzvaru ar 1:0. RFS šo trīs nedēļu pārtraukumu ir izmantojusi, lai papildinātu komandu ar jaunu uzbrucēju - 27 gadus veco Eduardu Višņakovu, kurš pēdējo reizi Latvijā spēlēja 2012. gadā ''Ventspils'' kreklā. Pašlaik FK “Jelgava” ar 16 punktiem atrodas ceturtajā vietā līgā, bet RFS uz par vienu punktu mazāk un piektā vieta līgā.

Tikmēr FK “Liepāja/Mogo” tiksies ar līgas pastarītī FK “Metta/LU”. Iepriekšēja reizē, kad komandas sacentās savā starpā, liepājnieki svinēja uzvaru ar 3:1. FK “Liepāja/Mogo” ir otrs labākais uzbrukums līga un liepājnieku uzbrucējs Artūrs Karašausks ar pieciem gūtiem vārtiem dala pirmo vietu līgā kā rezultatīvākais spēlētājs. Tas būs liels pārbaudījums FK “Metta/LU”, jo viņiem ir sliktākā aizsardzība līgā un ar 22 ielaistiem vārtiem 11 spēlēs apsteidz tuvāko konkurentu RFS par sešiem vārtiem. Jāpiebilst, ka spēlēs ar FK “Metta/LU” dalību vidēji tiek gūti vairāk kā trīs vārti. Abas spēles būs iespējams redzēt tiešraidē Sportacents.com portālā un TV kanālā.

Šis un vēl citas sporta tiešraides varēs vērot Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā. Ieskaties tiešraižu sarakstā un izvēlies sev interesantāko.

DatumsLaiksSporta veidsSpēleTV
15.0710.30KartingsProkart kartinga čempionātsSportacentrs.com TV
15.0713.00FutbolsRīgas Futbola skola - FC Flora
15.0719.00Pludmales volejbolsErgo Open 5.posmsSportacentrs.com TV
16.0712.00FutbolsFK Liepāja - Parnu JKSportacentrs.com TV
16.0717.00FutbolsFK Jelgava - RFSSportacentrs.com TV
16.0719.00FutbolsFK Liepāja/Mogo - FK Metta/LUSportacentrs.com TV

Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.