Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Eirolīgas ceturtdaļfinālu spēles

VSB piedāvā Eirolīgas ceturtdaļfinālu spēles
Jānis Blūms
Foto: Basketplus.gr

Šonedēļ "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" sāk pārraidīt "Turkish Airlines" Eirolīgas ceturtdaļfināla spēles. Sērijās līdz trīs uzvarām Jāņa Blūma Atēnu "Panathinaikos" tiksies ar Maskavas CSKA, Stambulas "Fenerbahce" ar Telavivas "Maccabi", "Barcelona" ar Pireju "Olympiacos" un Madrides "Real" ar Stambulas "Anadolu Efes". Baudi basketbolu kanālā "Viasat Sport Baltic"!

"Turkish Airlines" Eirolīgas ceturtdaļfinālā Jāņa Blūma Atēnu "Panathinaikos" pretinieki būs "Top 16" F grupas labākā komanda Maskavas CSKA. 2011/12. gada sezonā Blūms "Bilbao Basket" sastāvā ceturtdaļfinālā jau tikās ar CSKA, un toreiz Spānijas klubs sērijā piekāpās ar 1-3. "Top 16" E grupas labākās komandas Madrides "Real' un "Barcelona" tiksies ar attiecīgi Stambulas "Anadolu Efes" un "Olympiacos", bet ceturtajā pārī F grupas otrās vietas īpašnieki Stambulas "Fenerbahce" par vietu finālā cīnīsies ar seškārtējiem Eiropas klubu čempioniem un titula īpašniekiem Telavivas "Maccabi".

Maskavas CSKA pret "Panathinaikos" – Māris Lindenbaums, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Jau ierasts Eirolīgas komandu saimē ar katru nākamo sezonu redzēt vairākus debitantus, taču spēcīgāko pulkā tiem savu rūmi izkarot tā arī neizdodas, jo tur vieta pietiek tikai vecā kontinenta varenākajiem klubiem. "Panathinaikos" ceturtdaļfinālā spēlēs piekto gadu pēc kārtas, savukārt CSKA pēdējās trijās sezonās vienmēr bijuši fināla četriniekā! Ceturtdaļfināls abus grandus saveda kopā jau pērn, un atkal pēc līdzīga scenārija – CSKA arī toreiz "Top 16" uzvarēja savā grupā, bet "Panathinaikos" finišēja ceturtie. Savdabīgu sēriju iesāks arī Jānis Blūms, kurš ceturtdaļfinālā spēlēs otro reizi un abos gadījumos pretinieks bijis tieši CSKA.”

Stambulas "Fenerbahce" pret Telavivas "Maccabi" – Guntars Jonāns, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Seškārtējie un šobrīd esošie Eirolīgas čempioni Telavivas "Maccabi" pret Stambulas "Fenerbahce", kas atgriežas izslēgšanas spēlēs pēc septiņu gadu pārtraukuma. Varētu šķist, ka favorīti ir viennozīmīgi šajā divcīņā, bet nē. "Fenerbahce" ceturtdaļfinālā atgriežas ar astoņkārtēju Eirolīgas čempionu treneri Zeļko Obradoviču priekšgalā, ļoti dziļu sastāvu un sava laukuma priekšrocībām, kamēr "Maccabi" sastāvā ir tikai pieci spēlētāji no iepriekšējās - čempionu sezonas un komandu šogad vada pagājušās sezonas trenera asistents Gajs Gudess, kam šī ir debijas sezona kā galvenajam trenerim. Šis noteikti būs aizraujošs un līdzīgs duelis, kam ir iespēja ievilkties pat piecu spēļu garumā.”

"Barcelona" pret "Olympiacos" – Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: ""Barcelona" 2015. gadu iesāka smagnēji, bet šobrīd viņiem jau pieder garākā uzvaru sērija Eirolīgā - astoņas spēles. Tas ir labs pamats sekmīgām izslēgšanas spēlēm. Kopš zaudējuma 2012. gada pusfinālā, "Barcelona" pret "Olympiacos" uzvarējuši četrās savstarpējās spēles pēc kārtas. Grieķu klubam ir daudz pieredzējušu un psiholoģiski noturīgu spēlētāju, taču jau mēnesi ir izlaidis Vasilis Spanulis. Vismaz sērijas sākumā pārsvaram vajadzētu būt spāņu komandas pusē.”

Madrides "Real" pret Stambulas "Anadolu Efes" – Guntars Jonāns, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Savā starpā regulārajā sezonā divas reizes tikušās komandas, kurās katra uzvarējusi pa vienai reizei, šoreiz tiekas atkal ceturtdaļfinālā. Ar zvaigžņotu sastāvu, pieredzi un sava laukuma priekšrocībām, Madrides "Real" ir šī pāra neapšaubāmi favorīti. "Anadolu Efes", ar treneri Dušanu Ivkoviču priekšgalā, kam sastāvā ir ļoti pieredzējuši spēlētāji, kombinācijā ar jaunām uzlecošām zvaigznēm, noteikti arī cīnīsies par vietu "Final Four". Šai sērijai ir visas iespējas ieilgt lidz ceturtajai, vai pat piektajai spēlei - to rādīs notikumi Madrides un Stambulas basketbola laukumos.”

Vairāk informācijas par "Turkish Airlines" Eirolīgas ceturtdaļfināla spēlēm: https://www.viasat.lv/sports/tv-pro...

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2015-04-14 18:57, pirms 9 gadiem
Tik brašs raksts, bet spēles ne šodien, ne rīt nerada. Ok,ir Čempionu līga, bet šodien, piemēram, Cska ir 20os un līdz 21.45 jau sen būs beidzies...

     [+] [-]

, 2015-04-14 19:18, pirms 9 gadiem
Ezitis rakstīja: Tik brašs raksts, bet spēles ne šodien, ne rīt nerada. Ok,ir Čempionu līga, bet šodien, piemēram, Cska ir 20os un līdz 21.45 jau sen būs beidzies...
Nu tā jau īšti nenotiek gan. Lai cik veikli beigtos bbols, tomēr Eirolīgas spēles ar visiem reklāmas taimautiem iet tuvu 2h.

Pēc futbola atkārtojumā rāda, tiesa, pa priekšu viņi parāda abus futbolus, tikai tad bbolu.

Žēl, ka tā sakrīt. Pats stulbākais, ka Eirolīga būš arī nākamnedēļ otrdien un trešdien.