Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

VSB un TV6 šonedēļ piedāvā KHL un futbola izlašu spēles

VSB un TV6 šonedēļ piedāvā KHL un futbola izlašu spēles
Jānis Vuguls

Šonedēļ „Viasat” sporta kanāls “Viasat Sport Baltic” (VSB) un kanāls TV6 pārraidīs Rīgas “Dinamo” spēles ar divkārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem Kazaņas “Ak Bars”, 2012.gada NHL drafta pirmā numura Naila Jakupova klubu Ņižņekamskas “Neftekhimik”, kā arī četras spēles ar citu spēcīgāko KHL klubu piedalīšanos. Tāpat 14. novembrī būs skatāmas futbola izlašu pārbaudes spēles.

Rīgas “Dinamo” pret Kazaņas “Ak Bars”

Rīgas “Dinamo” pirmo reizi savā vairāk kā četru gadu ilgajā vēsturē spēlēs Latvijas trenera Arta Ābola vadībā. Pēc Juliusa Šuplera un Pekas Rautakalio, A.Ābols ir tikai trešais Rīgas kluba galvenais treneris. Jau pirmajā spēlē pretinieks ļoti spēcīgs – divkārtējie Gagarina kausa ieguvēji Kazaņas “Ak Bars”. Pretinieku rindās pēc traumas sadziedēšanas iespējama arī Latvijas izlases uzbrucēja Laura Dārziņa atgriešanās uz ledus. KHL spēles komentēs VSB komentētāji Toms Prāmnieks, Oļegs Sorokins, Aivars Zahārovs, Jānis Vuguls un Anatolijs Kreipāns.

VSB komentētājs Jānis Vuguls par spēli: “Ļoti iespējama Laura Dārziņa parādīšanās laukumā viesu komandas rindās pēc traumas sadziedēšanas, tomēr galvenā uzmanība šajā spēlē būs Artim Ābolam, kurš debitēs KHL galvenā trenera amatā. Viņa pirmais pretinieks ir divkārtējie Gagarina kausa ieguvēji - komanda ar vienu no lielākajiem budžetiem līgā, kuru dinamieši vēl nav uzvarējuši savās mājās. Izskatās, ka visas biļetes uz spēli tiks izpārdotas, līdz ar to mūs sagaida emocionāls hokeja vakars “Arēnā Rīga”.”

Rīgas “Dinamo” pret Ņižņekamskas “Neftekhimik”

Ņižņekamskas klubā spēlē šogad NHL draftā ar pirmo numuru izvēlētais Nails Jakupovs. Vairākas spēles Jakupovs ir izlaidis, bet nospēlētajos 13 mačos viņš guvis 10 vārtus un četras reizes asistējis partneriem. Rezultatīvākie “Neftekhimik” komandā ir čehs Petrs Koukals un krievs Jegors Milovzorovs. Austrumu konferences tabulā “Neftekhimik” ir ‘play off‘ zonā, kopā ar Novokuzņeckas “Metalurg”, Novosibirskas “Sibir” un Ufas “Salavat Julaev”, cīnoties par 5.vietu.

Citas šīs nedēļas spēles

Starp četrām spēlēm, ko šonedēļ piedāvās VSB, divas būs ar Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca Omskas “Avangard”. Trešdien omskieši spēlēs ar Jevgēņija Malkina Maģnitogorskas “Metalurg”, piektdien ar Austrumu konferences līderiem Čeļabinskas “Traktor”. Svētdien Miķeļa Rēdliha Jaroslavļas “Lokomotiv” spēlēs ar Jāņa Sprukta Maskavas CSKA un Oskara Bārtuļa Doņeckas “Donbass” ar Laura Dārziņa Kazaņas “Ak Bars”.

KHL spēles kanālā VSB:
• Trešdien, 14. novembrī 17:25 Omskas “Avangard” – Maģnitogorskas “Metalurg”
• Piektdien, 16. novembrī 19:55 Omskas “Avangard” – Čeļabinskas “Traktor”
• Svētdien, 18. novembrī 14:55 Jaroslavļas “Lokomotiv” – Maskavas CSKA
• Svētdien, 18. novembrī 17:25 Doņeckas “Donbass” – Kazaņas “Ak Bars”

KHL spēles kanālā TV6:
• Trešdien, 14.novembrī 19:15 Rīgas “Dinamo” – Kazaņas “Ak Bars”
• Piektdien, 16.novembrī 19:15 Rīgas “Dinamo” – Ņižņekamskas “Neftkhimik”

Trešdien - trīs pārbaudes spēles futbolā VSB

Trešdien, 14.novembrī „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” piedāvās trīs pārbaudes spēles futbolā. Krasnodarā laukumā izies Krievijas un ASV futbolisti. Vēlāk Amsterdamas Arēnā divu nesamierināmu kaimiņu mačā tiksies Nīderlandes un Vācijas izlases. Savukārt ar Zviedrijas–Anglijas spēli tiks atklāta jaunā 50 000 skatītāju “Friends Arena” Stokholmā. Un protams, laukuma saimnieki vēlēsies revanšēties par 2:3 zaudējumu angļiem Eiropas čempionātā jūnijā.

Draudzības spēļu nemēdz būt

VSB komentētājs Anatolijs Kreipāns par Nīderlandes–Vācijas spēli: “Starp Vāciju un Nīderlandi futbolā draudzības spēļu nemēdz būt. Tās vienmēr ir ļoti principiālas spēles un tāda būs arī abu izlašu 40.tikšanās 14.novembrī Amsterdamā. Holandieši nav uzvarējuši vāciešus jau desmit gadus, bet pirms gada Hamburgā zaudēja ar 0:3, savukārt aizvadītajā vasarā EURO 2102 - ar 1:2. Abās komandās nebūs vairāku labāko spēlētāju - Vācijai nespēlēs Boatengs, Šmelcers, Švainštaigers un Kross, savukārt Nīderlandei iztrūks Sneidera, bet sastāvā būs vairāki salīdzinoši mazāk zināmi spēlētāji un tieši uz viņiem pirmām kārtām attiecas trenera Luī van Gāla teiktais Pēc spēles ar Vāciju mēs labāk zināsim, kas ir kas. Nīderlandes izlases rindās būs 5 spēlētāji no Vācijas bundeslīgas klubiem, kas spēli padarīs vēl principiālāku.”

Pārbaudes spēles futbolā kanālā VSB:
• Trešdien, 14.novembrī 16:55 Pārbaudes spēle futbolā. Krievija – ASV.
• Trešdien, 14. novembrī 21:25 Pārbaudes spēle futbolā. Nīderlande – Vācija
• Trešdien, 14.novembrī 23:30 Pārbaudes spēle futbolā. Zviedrija – Anglija

Informāciju sagatavoja:
Viasat Sport Baltic


, 2012-11-13 16:07, pirms 11 gadiem
Es domāju ka visiem ir skaidrs ja RD spēles translētu LTV7, tad arī rezultāti būtu daudz labāki. Kreipāna Efekts dod vidēji vismaz papildus 1 golu katrā spēlē.
, 2012-11-13 16:48, pirms 11 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Es domāju ka visiem ir skaidrs ja RD spēles translētu LTV7, tad arī rezultāti būtu daudz labāki. Kreipāna Efekts dod vidēji vismaz papildus 1 golu katrā spēlē.
Kā tad! To mēs redzējām izlases spēlēs. Tieši pateicoties Kreipānam katrā spēlē pa vieniem gūtiem vārtiem
, 2012-11-13 17:22, pirms 11 gadiem
Kā šitas Vugulis iepriekšējā PČ hokejā iztracināja ar savu gaušanos... kā mēs neiemetam tad meistarības trūkums, kā lielais un varenais pretinieks neiesit tā vienkārši brīnums mūs glāba... un tādā manierē visu laiku ar saviem mazvērtības kompleksiem...
Saņemies Jāni!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-11-14 10:02, pirms 11 gadiem
sanāk ka krieveļu un jenķu spēli futbolā rādīs tikai pusstundu, jo pēctam sākas omska pret magņitku hoķī?
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.