Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Bukarts: "Ceru, ka komanda novērtē manu devumu"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
"Neredzēju jēgu braukt uz Liepāju. Jau kopš vasaras jutu, ka nebūs," - tā šīs sezonas sākumu "Dinamo Rīga" sastāvā saka Roberts Bukarts, - spēlētājs, kurš šajā komandā pavadījis 7 sezonas, paužot cerību, ka viņa devums komandai tomēr paliks novērtēts. Ar kādām sajūtām notikusi šī atvadīšanās, kā Robertam paziņots par lēmumu sūtīt viņu uz Dinamo fārmklubu Liepājā un kas tiek sagaidīts nākotnē - stāsta Roberts Bukarts.

Šīs nedēļas "Overtime TV" viesos arī brāļi Šķēles. Ko "Tagad vai nekad" paaudzes pārstāvis Armands māca par sevi 9 gadus jaunākajam brālim Aigaram un kur varētu spēlēt Armands tagad, kad nupat atvadījies no savas līdzšinējās komandas "BaronsLDz"?

Raidījumu pilnībā skaties SKATIES
#OvertimeTV
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-13 17:30, pirms 9 gadiem
Vienmēr licies nedaudz lēnīgs , nedaudz slinks bet šā vai tā novēlu veiksmi turpmākajā karjerā.

     [+] [-]

, 2015-10-13 19:46, pirms 9 gadiem
Bukarts man patika, bet diemžēl tiešām par slinku. Liels talants, varēja kļūt par super klases hokejistu, bet... Vēl gan pietiekoši jauns, var saņemties un atgūt nokavēto. Ja gribēs un spēs rast sev motivāciju. Katrā ziņā novēlu atrast piemērotu klubu, kurā spēs atrast pats sevi un realizēt savu potenciālu. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja